Scroll Top

Το χειροκίνητο προστατευτικό κάλυμμα πισίνας με ράγες Αθηνά “Athene”, είναι απλό και εύκολο στη χρήση και δεν έχει την τιμή ενός αυτόματου ηλεκτρικού καλύμματος.

Το κάλυμμα δουλεύει πάνω σε ευκολοκίνητες, χαμηλού προφίλ (ύψους 16 mm), ανοδιωμένες ράγιες αλουμινίου που είναι τοποθετημένες στην κάθε πλευρά της πισίνας. Με μία επιπρόσθετη χρέωση μπορεί να τοποθετηθούν ράγες πολύ χαμηλού προφίλ, μόλις 2mm (οι οποίες ενσωματώνονται στο έδαφος).

Ο κύλινδρος που βρίσκεται στο ένα άκρο της πισίνας είναι διακριτικά τοποθετημένος και χαμηλού προφίλ. Μπορεί να τοποθετηθεί σ’ένα αλουμίνιο κουτί.

Το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας με ράγες «Αθηνά» κλείνει χειροκίνητα με ένα σχοινί ρυμούλκησης και ανοίγει με μοχλό, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τον μηχανισμό περιτύλιξης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA

 • Δουλεύει τόσο σε πισίνες Σκίμμερ όσο και σε πισίνες υπερχείλισης.
 • Τοποθετείται εύκολα σε νέες και υφιστάμενες πισίνες διαστάσεων 6 Χ 3 με 10 Χ 5 m.
 • Μπορεί να τοποθετηθεί σε ορθογώνιες πισίνες ή σε πισίνες κάποιου άλλου σχήματος (π.χ. σε σχήμα φασολιού, ή οκταριού).
 • Οι ράγες μπορούν να ενσωματωθούν σ’ όλους τους τύπους δαπέδου γύρω από την πισίνα: σε κεραμικά πλακάκια, πλακόστρωτα, σταμπωτά δάπεδα και ξύλινα δάπεδα.
 • Το κάλυμμα πισίνας με ράγες «Αθηνά» είναι ένα καθόλα προστατευτικό κάλυμμα, στο οποίο μπορεί κανείς να περπατήσει (φορώντας κάλτσες).
 • Διατίθεται σε 5 χρώματα: ανοικτό μπλέ, σκούρο μπλε, μπεζ, ανοικτό γκρι και σκούρο γκρι.
 • Σας προσφέρουμε μια δωρεάν υποβρύχια αντλία με αισθητήρα. Η αντλία τοποθετείται πάνω στο κάλυμμα και αφαιρεί αυτόματα το πλεόνασμα νερού κάθε φορά που βρέχει.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Απλός μηχανισμός και χειρισμός από ένα μόνο άτομο.
 • Η πισίνα ανοίγει και κλείνει σε μόνο 2-3 λεπτά.
 • Μειώνεται κατά 95% το καθάρισμα της πισίνας  – εξοικονομώντας έτσι χρήματα!
 • Μειώνεται κατά 98% η εξάτμιση του νερού – εξοικονομώντας έτσι χρήματα!
 • Μειώνεται σημαντικά η χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού – εξοικονομώντας έτσι ακόμη περισσότερα χρήματα!
 • Το κάλυμμα μειώνει στο ελάχιστο την απώλεια θερμότητας από την πισίνα – επεκτείνοντας έτσι την κολυμβητική περίοδο.

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μαρτυρίες

Amy A
Kονιά, Πάφος

Το προστατευτικό κάλυμμα “Αθηνά” είναι ακριβός αυτό που αναζητούσαμε για την ψυχική μας ηρεμία, όταν αποφασίζαμε για τον ασφαλέστερο τρόπο προστασίας της πισίνας για το μωρό μας. Το κάλυμμα τοποθετείται και απομακρύνεται πολύ εύκολα και η πρόσθετη αντλία για τοποθέτηση στο πάνω μέρος του καλύμματος εμποδίζει τυχόν συσσώρευση νερού (από βροχή) στο πάνω μέρος του καλύμματος που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο. Η εξυπηρέτηση από τον Lloyd της Safe.T. First ήταν εξαιρετική, ήδη από την πρώτη επαφή μαζί τους. Τόσο η επικοινωνία όσο και οι πληροφορίες που δόθηκαν από τον Lloyd σχετικά με τα καλύμματα ήταν εξαιρετικές, καθώς επίσης και η αξιολόγηση της πισίνας μας, προσφέροντάς μας την ασφαλέστερη επιλογή, κάτι που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα. Ο Lloyd μας έδωσε διαβεβαιώσεις και ακριβείς προθεσμίες παράδοσης και εγκατάστασης, τις οποίες και τήρησε. Οι τεχνίτες που ήρθαν για την προετοιμασία του χώρου και στη συνέχεια την εγκατάσταση του προστατευτικού καλύμματος “Aθηνά” ήταν επαγγελματίες, ενημερωτικοί και ευχάριστοι. Συστήνουμε τον Lloyd και την ομάδα του ανεπιφύλακτα. Απίστευτη εξυπηρέτηση από την αρχή έως το τέλος.

Panayiota & Demetris Hadjidaniel
Koloni

Thank you for your amazing job on our pool cover. We are more than pleased with the result and the fact that there’s no problem at all with the nearby doors. We have even tried the pump today after all that rain. Thank you very much again.

Σαββας Π
Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός

Είμαι πολύ ευγνώμων που άνθρωποι όπως ο Lloyd αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Κύπρο και να παρέχουν μια υπηρεσία που είναι αναμφίβολα πολύ επαγγελματική, στα πλαίσια καθoρισμένων χρονοδιαγραμμάτων, σε αντίθεση με άλλους τοπικούς παρόχους που σίγουρα δεν μπορούν να ανταγωνιστούν την Safe.T.First Pool.

Marc H
Πέγεια, Πάφος

Αγοράσαμε το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας με ράγιες θέλοντας να αποτρέψουμε τον γιό μας από το να κάνει βουτιές στην πισίνα χωρίς την επίβλεψή μας. Ο Λόϊτ μας καθοδηγούσε κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας απαντώντας άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις μας. Η συνεργασία με τον Λόϊτ ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Το κάλυμμα φαίνεται υπέροχο και είναι και άριστης ποιότητας. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υπέροχη εργασία.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση