Scroll Top

ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ  ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΙΣΙΝΑΣ... ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Τα χρήματα δεν είναι ποτέ αρκετά για γονείς με μικρά παιδιά. Και για πολλές οικογένειες το μεγαλύτερο εμπόδιο στο να κάνουν την πισίνα ασφαλή είναι η δαπάνη για μια επαγγελματικά εγκατεστημένη περίφραξη πισίνας.

Για το λόγο αυτό έχουμε βρει μια καταπληκτική λύση για εξοικονόμηση χρημάτων: μια προστατευτική περίφραξη πισίνας DIY που προσφέρεται μ’ όλα σχεδόν τα απαραίτητα που χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε την εργασία μόνοι σας. Εσείς βάζετε τα εργατικά και κάποια βασικά  εργαλεία… και εμείς παρέχουμε όλα τ’ άλλα που περιλαμβάνουν:

 • Την προστατευτική περίφραξη πισίνας. Η προστατευτική μας περίφραξη πισίνας DIY είναι η ίδια μετακινούμενη προστατευτική περίφραξη πισίνας ‘Elite’ που εμείς χρησιμοποιούμε για επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Μπορείτε να παραγγείλετε όση ακριβώς ποσότητα περίφραξης χρειάζεστε. Η περίφραξη διατίθεται σε τεμάχια 4 μέτρων και εσείς αποφασίζετε για το χρώμα που προτιμάτε και την ποσότητα της περίφραξης που χρειάζεστε και εμείς στη συνέχεια υπολογίζουμε το κόστος.
 • Μια πόρτα εισόδου στην προστατευτική περίφραξη πισίνας (αν χρειάζεται). Δεν είναι απαραίτητη, αλλά είναι ωραία να υπάρχει. Αυτή σας την προσφέρουμε με τους παραστάτες της πόρτας, μεντεσέδες που κλείνουν αυτόματα  καθώς και έναν μηχανισμό για αυτόματο κλείδωμα και σφράγισμα της πόρτας με κλειδί.
 • Τρυπάνι SDS-plus L400x460 16mm.Τα υψηλής ποιότητας τρυπάνια μας τρυπούν κεραμικά πλακάκια, πέτρα, μπετόν, μάρμαρο – ακόμα και το συρματένιο πλέγμα που χρησιμοποιείται για ενίσχυση του μπετόν.
 • Ένα Εργαλείο για Χάραξη Ευθείων Γραμμών (ChalkLine) για να είστε σίγουροι ότι η περίφραξή σας τοποθετείται σε τέλειες ευθείες γραμμές.
 • Σας δανείζουμε εντελώς δωρεάν ένα Εργαλείο Ευθυγράμμισης-Τρυπάνι (Ε.Ε.Τ). Αυτό το μοναδικό εργαλείο, το οποίο είναι δικής μας εφεύρεσης και δημιουργίας, επιτρέπει σε σας να τρυπήσετε με τρυπάνι, κάθετα στο έδαφος, τρύπες για τους στύλους της περίφραξης… και σε γωνία 3° (που απαιτείται για τους παραστάτες της πόρτας εισόδου και για περιστροφές). Το Ε.Ε.Τ.είναι σημαντικό για μια περίφραξη, η οποία θα τεντωνθεί σωστά και θα φαίνεται και αισθητικά ωραία. Σημείωση: Στην Κύπρο, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το Ε.Ε.Τ. με δικό σας κόστος.
 • Δωρεάν Εργαλείο για Μέτρηση Απόστασης. Αυτό σας βοηθά να βρείτε την ακριβή απόσταση που απαιτείται για τους στύλους της περίφραξης και τους παραστάτες της εισόδου.
 • Δωρεάν Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. Κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει η διαδικασία εγκατάστασης εύκολη. Έτσι ως μέρος του πακέτου σας προσφέρουμε ένα Εγχειρίδιο Εγκατάστασης 15 σελίδων γεμάτο εικόνες και φωτογραφίες… καθώς και υποδείξεις και συμβουλές από επαγγελματίες.
 • Δωρεάν Βοήθεια και Συμβουλές σε συνεχή βάση. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης δυσκολευτείτε και δεν μπορείτε να συνεχίσετε, πάρτε μας τηλέφωνο. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας συμβουλεύσουμε για οτιδήποτε σας δυσκολεύει.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ DIY ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; Παρόλο που η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή, εάν δεν έχετε τις ικανότητες να εγκαταστείσετε την περίφραξη DIY μόνοι σας, ζητήστε την βοήθεια ενός ειδικού στην περιοχή που μένετε, ενός μέλους της οικογένειάς σας ή ενός φίλου να κάνει την εγκατάσταση για σας. Η εργασία αυτή δεν πρόκειται να σας κοστίσει μια περιουσία αφού οι περισσότερες εγκαταστάσεις προστατευτικών περιφράξεων πισίνας ολοκληρώνονται σε λιγότερο από μια μέρα.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ; ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

 • Αρχικά προσδιορίστε ποιο σχέδιο περίφραξης ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα της πισίνας και του κήπου σας: Ευθύγραμμη, Σε σχήμα L, Σε σχήμα U ή Πλήρως Κλειστή.
 • Σκεφτείτε τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η προστατευτική περίφραξη.  Προσπαθήστε να αφήσετε περίπου 1 μέτρο απόσταση από την άκρη της πισίνας ως την προοριζόμενη διαδρομή της περίφραξης, λαμβάνοντας υπόψη πιθανά εμπόδια κατά μήκος της διαδρομής. Αποφύγετε στροφές 90° ή απότομες αλλαγές κατεύθυνσης – πάντα να επιλέγετε ήπιες στροφές. Κατόπιν μετρήστε την ποσότητα της προστατευτικής περίφραξης που χρειάζεστε, στρογγυλεύοντας τον αριθμό προς τα κοντινότερα 4 μέτρα. Έτσι εάν χρειάζεστε 19 μέτρα προστατευτικής περίφραξης θα πρέπει να παραγγείλετε πέντε τεμάχια των 4 μέτρων προστατευτικής περίφραξης.
 • Αποφασίστε εάν θέλετε να εγκταστείσετε την Πόρτα Εισόδου. Αυτή θα έχει μήκος 1,15 μέτρα συμπεριλαμβανομένων και των παραστατών της πόρτας.
 • Κατά την επιλογή του χρώματος της προστατευτικής περίφραξης, να λάβετε υπόψη τους εξής παράγοντες: Το Μαύρο πλέγμα έχει τη μέγιστη διαύγεια (διαφάνεια) και φαίνεται υπέροχο σε μοντέρνα σπίτια. Το Πράσινο είναι το χρώμα με την δεύτερη καλύτερη διαύγεια και ταιριάζει τέλεια σ’ έναν ‘πράσινο κήπο. Το Μπεζ είναι το δημοφιλέστερο χρώμα περίφραξης σε ζεστά κλίματα, επειδή ταιριάζει συχνά με τους τοίχους του σπιτιού και του χώρου γύρω από την πισίνα.
 • Το πιο ιδανικό θα ήταν να βγάλετε μερικές φωτογραφίες της προβλεπόμενης διαδρομής της περίφραξης σε σχέση με την πισίνα, κατόπιν να μας στείλετε τις φωτογραφίες με WhatsApp/Viber/ηλεκτρονική μορφή για να τις κοιτάξουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να υπολογίσουμε το κόστος.
 • Κάντε την παραγγελία σας! Εντός μερικών μόνο ημερών θα μπορείτε να εγκαταστείσετε την δική σας προστατευτική περίφραξη πισίνας DIY … και να χαρείτε την χαλάρωση και ηρεμία που ακολουθεί.

Εάν εν τω μεταξύ έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ ρωτήστε μας.

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μαρτυρίες

Niki Garofalaki-Gherardi
Chania, Crete

Amazing product, really well done and with so helpful instructions! We love it. If ever you pass by Chania we would love to meet you!

Iro Kalogerakou
Chania, Crete

On September 2023 we made an order for pool protective fence, in black color. We would like to reorder the exact same fence, same order, same shipping place. Here is a photo of the one that we ordered, installed. It looks great and thank you for the good quality.

Απόλλων, Κώστας & Χριστίνα
Λουτράκι, Ελλάδα

Είμαστε κατενθουσιασμένοι με την προστατευτική περίφραξη πισίνας – λειτουργεί όπως θα έπρεπε, είναι αισθητικά ωραία και είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε!!! Ζώντας στην Ελλάδα δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να εγκαταστήσουμε την περίφραξη μόνοι μας. Δεν υπήρξε τίποτα που να μας δημιουργήσει άγχος – η καθοδήγησή σας, οι οδηγίες εγκατάστασης και τα ειδικά εργαλεία που μας στείλατε μας βοήθησαν βήμα προς βήμα.

Σας ευχαριστούμε για τις άμεσες και ακριβείς απαντήσεις που με προθυμία μας δίνατε σ’ όλες τις ερωτήσεις που είχαμε πριν από την αγορά του προϊόντος, για το ότι μας κάνατε να νιώσουμε ασφαλείς όσο αφορά την παράδοση και τη διαδικασία εγκατάστασης καθώς και για την πάρα πολύ καλή εξυπηρέτησή σας μετά την ολοκλήρωση όλων. Βεβαίως και θα συστήναμε εσάς και το προϊόν σας!

Δέσποινα Ζερβού
Κέρκυρα, Ελλάδα

Λάβαμε την προστατευτική περίφραξη την περασμένη Τετάρτη και την εγκαταστήσαμε σήμερα. Φαίνεται πολύ ωραία και ήταν πολύ εύκολη η εγκατάστασή της. Οι οδηγίες χρήσης ήταν λεπτομερείς και ξεκάθαρες και το D.A.Τ. μας βοήθησε πολύ.

Κώστας και Ειρήνη Π.
Αθήνα, Ελλάδα

Η Safety.T.First είχε ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, προσφέροντάς μας αυτό το υπέροχο προϊόν. Ανησυχούσα λιγάκι για την εγκατάσταση μια και διαμένω στο εξωτερικό, αλλά η προστατευτική περίφραξη και η πόρτα εισόδου είχαν τις πιο ακριβείς και πιο καλές οδηγίες χρήσης που έχω δει ποτέ! Περαιτέρω, ο Λόιτ ξόδεψε αμέτρητες ώρες απαντώντας στις ερωτήσεις μου μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Ήταν ουσιαστικά σαν να είχα την ομάδα του όλη εκεί μαζί μου, δείχνοντας μου ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Επίσης μου έστειλε και ένα σύντομο βίντεο, το οποίο βοήθησε πολύ. Επίσης βοήθησε πολύ ο δωρεάν δανεισμός του Εργαλείου Ευθυγράμμισης-Τρυπάνι (Ε.Ε.Τ.). Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το νέο μας σπίτι γνωρίζοντας ότι είναι ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για την κορούλα μας. Συγχαρητήρια σε όλους, δεν θα δίσταζα να σας συστήσω σε οποιονδήποτε ψάχνει μια ασφαλή και εξαιρετικά όμορφη πισίνα.

Σοφοκλής Ιωαννίδης
Λευκωσία

Καταφέραμε να εγκαταστήσουμε την προστατευτική περίφραξη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου χωρίς πολύ κόπο. Μας πήρε περίπου 4 ώρες. Ευχαριστούμε και πάλι για τη βοήθεια και για τον επαγγελματισμό σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
#
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Ευχαρίστως αποστέλλουμε τις προστατευτικές περιφράξεις πισίνας σ’ οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.