Scroll Top

Η ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ή ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ; Μια καινούργια πισίνα είναι ένα ελκυστικό σημείο εστίασης στον κήπο. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου μπορεί η πισίνα να χάσει τόσο την εμφάνιση όσο και την λειτουργικότητά της.Τα ενδεικτικά σημάδια φθοράς είναι όταν αρχίσει να ξεθωριάζει το χρώμα στην ίσαλο γραμμή της πισίνας, δημιουργούνται φυσαλίδες αέρα στην επιφάνεια της επένδυσης και γραμμές στο περίβλημά της (το Liner) και ραγίζουν ή σταματούν τη λειτουργία τους τα skimmers. Μια πισίνα μπορεί επίσης να χάvει νερό – ένα σοβαρό πρόβλημα, εάν δεν μπορεί να προσδιορισθεί σε ποιο σημείο είναι η διαρροή.

Παρόλο που οποιοδήποτε από αυτά τα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, εύκολα επιδιορθώνονται. Σε εξειδικευμένα και έμπειρα χέρια κάθε πρόβλημα σε σχέση με την εμφάνιση και λειτουργικότητα μιας πισίνας μπορεί να αποκατασταθεί και να επανέλθει μια κατάσταση όμοια με καινούργια.

Η ομάδα μας έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση πισίνων, από εύρεση και επιδιόρθωση διαρροών μέχρι αντικατάσταση των skimmers. Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες και τελειομανείς τεχνίτες, που είναι περήφανοι για την ικανότητα αντιμετώπισης των καθημερινών προκλήσεων επισκευής που συναντούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες τους θεωρούν ως «τους καλύτερους στον τομέα αυτό!»

ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

  • Ερευνούμε και επιδιορθώνουμε διαρροές νερού χρησιμοποιώντας τεχνικές δοκιμής πίεσης, ανίχνευσης χρωμάτων καθώς και τεχνικές ανίχνευσης.
  • Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε ελαττωματικά skimmers.
  • Επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε συστήματα επιστροφής (πίδακες νερού).
  • Αντικαθιστούμε τους μπλοκαρισμένους σωλήνες που συνδέουν τα skimmers με την αντλία.
  • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους καμμένους προβολείς πισίνας με νέους LED. Με λευκούς ή χρωματιστούς.
  • Μπορούμε να εγκαταστήσουμε σκαλοπάτια τύπου walk-in στην γωνία μιας πισίνας.
  • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις ντεμοντέ πέτρες στο περίγραμμα της πισίνας με σύγχρονα σχέδια από μάρμαρο
  • Σε πισίνες υπερχείλισης μπορούμε να αφαιρέσουμε τις παλαιομοδίτικες πλαστικές γρίλιες υπερχείλισης και να τις αντικαταστήσουμε με μάρμαρο
  • Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις δεξαμενές φίλτρου, τις σχετικές σωληνώσεις και τις χαλασμένες αντλίες νερού.
  • Και μπορούμε να αφαιρέσουμε και να επανατοποθετήσουμε liner στην πισίνα σας με επένδυση PVC εξαιρετικά υψηλής ποιότητας 1,5 mm.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ; Κάθε πισίνα είναι διαφορετική, επομένως είναι αδύνατο να δοθεί γενικό πλαίσιο τιμών. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μας στείλετε πληροφορίες σχετικά με την πισίνα σας. Πείτε μας τις διαστάσεις και ποια είναι τα προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι να μας στείλετε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες στο WhatsApp, Viber ή email. Χρησιμοποιήστε το τηλ. 99 385218 για αποστολή στο WhatsApp και Viber και την ηλεκτρ. δ/νση mysafepool@cytanet.com.cy για αποστολή μέσω email. Μέσα σε μια ή δύο μέρες θα σας στείλουμε τα σχόλια μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας δώσουμε ενδεικτικές τιμές και αν θέλετε να προχωρήσετε, μπορείτε να κανονίσετε μια επι τόπου επίσκεψη.

Ενώ πιστεύουμε ότι οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, οι βασικές μας αξίες ως εταιρεία είναι να χρησιμοποιούνται ποιοτικά υλικά, να γίνεται σωστά μια εργασία, να είμαστε επαγγελματίες στη δουλειά μας και να υπάρχει καλή επικοινωνία. Δεν αποφεύγουμε εργασίες ούτε κάνουμε εκτπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων και στο χρόνο που απαιτείται. Επομένως, αν απλά ζητάτε την φθηνότερη εταιρεία, ίσως να μην είμαστε οι κατάλληλοι για εσάς.

Μαρτυρίες

Jerry Stobbs
Πάφος
Η πισίνα μας είναι 20 ετών και είχε ακόμα την αρχική επένδυση. Έσταζε από παντού νερό με αυξανόμενο ρυθμό και ήταν σαφές ότι η πισίνα χρειαζόταν πλήρη ανακαίνιση. Πριν από μερικά χρόνια η Safe.T.First μας εγκατέστησε μια προστατευτική περίφραξη πισίνας, έτσι γνωρίζαμε την ποιότητα της δουλειάς τους και την επικέντρωσή τους στη λεπτομέρεια, οπότε δεν διστάσαμε να στραφούμε και πάλι στην εταιρεία αυτή. Ο Lloyd και η ομάδα του έκαναν μια εξαιρετική δουλειά στην αποκατάσταση της πισίνας στην παλιά της αίγλη. Οι εργασίες περιελάμβαναν αντικατάσταση της επένδυσης, εσωτερικά σκαλοπάτια, πέτρες στο περίγραμμα της πισίνας, skimmers, υπόγειους σωλήνες και φωτισμό. Όλα αυτά έγιναν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε πολύ υψηλό επίπεδο εργασίας χωρίς να βρισκόμαστε εκεί. Ωστόσο, ο Lloyd μας ενημέρωνε με φωτογραφίες και βίντεο για τις εργασίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη και για το τελικό προϊόν. Τα σχόλια των γειτόνων επιβεβαιώνουν πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα. Πρόκειται σίγουρα για μια άριστη (10/10) εργασία!
Μαριος Σκανδαλης
Λευκωσία

Είχαμε επιλέξει την Safe.T. First Pool Safety για την αντικατάσταση της επένδυσης της πισίνας μας και πρέπει να παραδεχθούμε ότι ανησυχούσαμε λιγάκι για την αποτελεσματικότητα, το χρονικό πλαίσιο και την ποιότητα της υπηρεσίας που θα λαμβάναμε, δεδομένης της πρακτικής και της φήμης τέτοιων υπηρεσιών που παρέχονται από παρόμοιες Κυπριακές εταιρείες.

Η Safe.T. First Pool Safety αποδείχθηκε ότι είναι μια όαση μέσα σ’ αυτήν την αβεβαιότητα και ανησυχία που υπάρχει στην Κύπρο. Μας εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα της υπηρεσίας που λάβαμε και η αξιοπιστία της εταιρείας. Η Safe.T. First Pool Safety είναι αναμφίβολα ένα σημείο αναφοράς για άλλες εταιρείες στην Κύπρο!

Φιλιππος και Μαριλενα Πενταλιωτης
Λευκωσία

Αφού ψάξαμε στο Διαδίκτυο για αξιόπιστους επαγγελματίες πισίνας στην Κύπρο, στείλαμε 10-15 ηλεκρονικά μηνύματα σε διάφορες εταιρείες. Ο Lloyd μας έδωσε από την αρχή μια γρήγορη, πολύ επαγγελματική, εμπεριστατωμένη και ειλικρινή απάντηση που καθόρισε τη μελλοντική μας συνεργασία και αντικατόπτριζε τις υπηρεσίες της εταιρείας συνολικά.

Από την αρχή μέχρι το τέλος ο Lloyd μας βοήθησε με την πισίνας μας, επιλέγοντας επένδυση ανώτερης ποιότητας και φέρνοντας μια επαγγελματική ομάδα, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά με την εγκατάσταση του νέου μας συστήματος φιλτραρίσματος και την επένδυση/liner. Η πισίνα μας είναι τώρα πανέμορφη!

Είμαστε κατενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον Lloyd και την ομάδα του! Είναι όλοι εξαιρετικοί τεχνίτες και περήφανοι για τη δουλειά τους, πολύ χαρούμενοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν, ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σ’ αυτό που κάνουν, πολύ ειλικρινείς, εργάζονται στα πλαίσια καθορισμένων προθεσμιών και από οικονομικής άποψης προσφέρουν τις ίδιες ή και καλύτερες τιμές από ανταγωνιστικές εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών!

Χριστίνα Θωμα
Μαρώνι

Πρόκειται για μια εταιρεία με το εργατικό δυναμικό της που θα πρότεινα μετά χαράς στον οποιονδήποτε. Είναι υπεύθυνοι, επαγγελματίες και αξιόπιστοι. Έχω ενθουσιαστεί με την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τελειομανία που έδειξε η ομάδα του Lloyd, η οποία τοποθέτησε καινούργιο liner και skimmers στην πισίνα μου. Ήμουν πολύ σκεπτική στην αρχή, ειδικά σε σχέση με τα skimmers, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου, πώς κατάφεραν να ταιριάξουν απόλυτα το χρώμα και να αναπαράγουν το μοτίβο. Η ίδια η πισίνα είναι υπέροχη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου μπάνιο.

Irina Timchenko
Άγιος Τύχωνας

Είχαμε την τύχη να επικοινωνήσουμε με την Safe.T.First Pool Safety Ltd, ώστε να εντοπίσει το πρόβλημα και να επιδιορθώσει τη βλάβη στην πισίνα μας, καθώς επίσης και να βάλει καινούργια επένδυση με liner. Πολύ γρήγορα λάβαμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, έχοντας συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με το κόστος και τo χρονοδιάγραμμα σ’ όλα τα στάδια της επισκευής. Η αιτία του προβλήματος διαπιστώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και η επισκευή και η αντικατάσταση της επένδυσης πραγματοποιήθηκαν αποτελεσματικά, με ακρίβεια και χωρίς περιττές εργασίες. Επίσης το καλύτερο ήταν ότι δεν βρήκαμε χάος στο πίσω μέρος του κήπου μετά την επισκευή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Lloyd και την ομάδα του για τη σκληρή δουλειά τους! Ευχαριστώ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση