ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλεφωνικώς

+357 99 385218 (Lloyd)
+357 99 389173 (Dan)
+357 26 222752 (Office)

By WhatsApp/Viber

Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mysafepool@cytanet.com.cy

Ταχυδρομικώς

Safe.T.First Pool Safety Ltd
Λεωφ. Μιχαήλ Σάββα 40
8028 Πάφος, Κύπρος

Προσωπική συνάντηση

Μπορούμε να σας συναντήσουμε στα γραφεία μας ύστερα από σχετική συνεννόηση. Απλά τηλεφωνείστε μας στο 99 389173 ή 99 385218, πέστε μας ποια μέρα και ώρα θα θέλατε να έρθετε…και εμείς θα σας περιμένουμε. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης, ο οποίος είναι δωρεάν.

Που θα μας βρείτε

Μπορείτε εύκολα να βρείτε τα γραφεία μας αφού βρίσκονται πίσω από το Παφιακό Στάδιο, το οποίο φαίνεται από τον κυκλικό κόμβο του Debenhams/Super Home Centre στα ανατολικά της Πάφου.

Όταν οδηγείτε νότια και κατεβαίνετε την Λεωφόρο Δημοκρατίας (τον δρόμο διπλής λωρίδας που συνδέει τους κυκλικούς κόμβους A6 και B6), θα περάσετε το McDonalds στα αριστερά σας και μετά τo γκαράζ της Esso στα δεξιά σας. Αγνοείστε την πρώτη λωρίδα που δείχνει ότι μπορείτε να στρίψετε δεξιά (στα φανάρια) …έπειτα όπως προχωρείτε προς το Super Home Centre, ακολουθείστε την δεύτερη λωρίδα που δείχνει ότι μπορείτε να στρίψετε δεξιά (υπάρχουν φανάρια και σ’ αυτή την διασταύρωση). Είμαστε στο νούμερο 40, 200 μέτρα πιο κάτω στα δεξιά του δρόμου, στη Λεωφόρο Μιχαήλ Σάββα.

Εάν προσπεράσετε τη λωρίδα που δείχνει να στρίψετε δεξιά, συνεχίστε να κατεβαίνετε στον κυκλικό κόμβο B6, μπείτε στον κόμβο και οδηγείστε 360º γύρω απ’ αυτόν, έτσι ώστε να επανέλθετε πίσω στην Λεωφόρο Δημοκρατίας. Η Λεωφόρος Μιχαήλ Σάββα είναι η πρώτη στα αριστερά σας, περίπου 200 μέτρα πιο πέρα από τον κυκλικό κόμβο.

Center map
Get Directions
Payment Methods