Scroll Top

Το «LoKost» είναι το όνομα που έχουμε δώσει στο νέο φθηνό κάλυμμα πισίνας που προσφέρουμε. Παρά τη χαμηλή τιμή του το κάλυμμα είναι εξαιρετικά καλά κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά. Πώς καταφέραμε λοιπόν να προσφέρουμε τα καλύμματα  πισίνας «LoKost» σε τόσο χαμηλή  τιμή;

 • Πρώτον, αγοράσαμε μεγάλη ποσότητα έτοιμων καλυμμάτων πισίνας. Αυτά κατασκευάστηκαν σύμφωνα με δικές μας ακριβείς προδιαγραφές και σχεδιάστηκαν με τρόπο ώστε να ταιριάζουν σε πισίνες κανονικού μεγέθους από 6 x 3m έως 12 x 6m.
 • Το βάρος του υλικού PVC ορίζεται στα 390g / τ.μ. – βάρος που είναι μικρότερο από το κανονικό βάρος των 580g / τ.μ., αλλά πολύ μεγαλύτερο από τα φθηνά καλύμματα ανταγωνιστικών εταιρειών που κυμαίνεται στα 70g /τ.μ.
 • Η εγκατάσταση του καλύμματος γίνεται από σας. Τοποθετείται απλά και εύκολα. Με κάθε κάλυμμα προσφέρουμε προαιρετικά μηχανισμούς αγκύρωσης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ LoKost; Τα καλύμματα «LoKost» είναι κατασκευασμένα από μεμβράνη, ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, με επικάλυψη από PVC. Και στις τέσσερις πλευρές υπάρχει ενισχυμένη ραφή 4 εκατοστών, με οπές κάθε 100 εκατοστά γύρω από την περίμετρο.

ΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ το “LoKost” ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ; Είναι απίστευτα καλό. Τα φθηνά καλύμματα πισίνας είναι κατασκευασμένα παραδοσιακά από ελαφρύ υφασμένο ύφασμα  πολυαιθυλενίου 70g / τ.μ.  Λόγω της φθηνής, λεπτής φύσης τους τα καλύμματα αυτά είναι ευαίσθητα στην υπεριώδη ακτινοβολία και σπάνια αντέχουν  περισσότερο από ένα ή δύο καλοκαίρια. Τα καλύμματα «LoKost» είναι όμως εντελώς διαφορετικά και προσφέρουν ένα συνδυασμό ωραίου σχεδίου, ποιοτικών υλικών και πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ζωής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ «LoKost»;

 • Προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων για όλους τους πελάτες, αλλά ειδικά για εκείνους με μεγαλύτερες πισίνες.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε πισίνεs Skimmer όσο και σε πισίνες υπερχείλισης.
 • Επεκτάσεις καλύμματος των 200 x 150cm μπορούν να συνδεθούν με το κύριο κάλυμμα. Τέτοιες επεκτάσεις  επιτρέπουν την κάλυψη σκαλοπατιών τύπου Roman και Walk-In.
 • Τα καλύμματα διπλώνουν στις άκρες περί τα 30-50cm και στις τέσσερις πλευρές.
 • Το σκούρο μπλε χρώμα εμποδίζει την περισσότερη μετάδοση φωτός μέσω του καλύμματος. Έτσι εμποδίζεται και ο σχηματισμός φυκιών στην πισίνα.
 • Η εγκατάστασή των καλυμμάτων γίνεται εύκολα από τους πελάτες.
 • TO ΚΑΛΥΤΕΡO AΠ’ ΟΛΑ είναι ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα … και μπορούν να παραδοθούν άμεσα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ «LoKost»;

 • Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άδεια πισίνα ή σε πισίνα όπου η στάθμη του νερού είναι χαμηλότερη από την κανονική. Τα Winter Debris Covers με την πλέξη τους ταιριάζουν καλύτερα σ’ αυτήν την περίπτωση.
 • Τα καλύμματα διατίθενται μόνο σε ορθογώνιο σχήμα και δεν μπορούν να τροποποιηθούν για πισίνες πιο ελεύθερου σχήματος (σχηματισμένες πισίνες).
 • Επειδή τα καλύμματα είναι ήδη έτοιμα κατασκευασμένα, δεν μπορούν να γίνουν μετατροπές για σκαλοπάτια από ανοξείδωτο χάλυβα. Εάν έχετε σκάλα ελέγξτε ότι αυτή μπορεί να μετακινηθεί πριν κάνετε την παραγγελία του καλύμματος.
 • Κατά διαστήματα θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση του νερού που συσσωρεύεται στο πάνω μέρος του καλύμματος, καθώς διαφορετικά υφίσταται κίνδυνος για την ασφάλειά σας.
 • Αν και το κάλυμμα «LoKost» είναι δυνατό, δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι είναι κάλυμμα ασφαλείας, επειδή οι μηχανισμοί αγκίστρωσης δεν είναι ασφαλείς για παιδιά. Αντ’αυτού, ελέγξτε την Προστατευτική Περίφραξη Πισίνας ‘Elite.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ; Βγάλτε μερικές φωτογραφίες της πισίνας από ένα παράθυρο στον επάνω όροφο και στείλτε μας τις φωτογραφίες μέσω WhatsApp, Viber ή email. Ενημερώστε μας για το μέγεθος της πισίνας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας δίνοντας σας μια προσφορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα καλύμματα «LoKost» καθώς και τα Μαξιλάρια Νερού παρέχονται με εγγύηση 1 έτους υπό όρους.

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
#
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Ευχαρίστως αποστέλλουμε τις προστατευτικές περιφράξεις πισίνας σ’ οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.