Φωτογραφίες Εγκατάστασης
Testimonials

Αφού ψάξαμε στο Διαδίκτυο για αξιόπιστους επαγγελματίες πισίνας στην Κύπρο, στείλαμε 10-15 ηλεκρονικά μηνύματα σε διάφορες εταιρείες. Ο Lloyd μας έδωσε από την αρχή μια γρήγορη, πολύ επαγγελματική, εμπεριστατωμένη και ειλικρινή απάντηση που καθόρισε τη μελλοντική μας συνεργασία και αντικατόπτριζε τις υπηρεσίες της εταιρείας συνολικά.

Από την αρχή μέχρι το τέλος ο Lloyd μας βοήθησε με την πισίνας μας, επιλέγοντας επένδυση ανώτερης ποιότητας και φέρνοντας μια επαγγελματική ομάδα, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά με την εγκατάσταση του νέου μας συστήματος φιλτραρίσματος και την επένδυση/liner. Η πισίνα μας είναι τώρα πανέμορφη!

Είμαστε κατενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον Lloyd και την ομάδα του! Είναι όλοι εξαιρετικοί τεχνίτες και περήφανοι για τη δουλειά τους, πολύ χαρούμενοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν, ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σ’ αυτό που κάνουν, πολύ ειλικρινείς, εργάζονται στα πλαίσια καθορισμένων προθεσμιών και από οικονομικής άποψης προσφέρουν τις ίδιες ή και καλύτερες τιμές από ανταγωνιστικές εταιρείες στην Κύπρο, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών!

Φίλιππος και Μαριλένα Πενταλιώτης, Λευκωσία

Πρόκειται για μια εταιρεία με το εργατικό δυναμικό της που θα πρότεινα μετά χαράς στον οποιονδήποτε. Είναι υπεύθυνοι, επαγγελματίες και αξιόπιστοι. Έχω ενθουσιαστεί με την προσοχή στη λεπτομέρεια και την τελειομανία που έδειξε η ομάδα του Lloyd, η οποία τοποθέτησε καινούργιο liner και skimmers στην πισίνα μου. Ήμουν πολύ σκεπτική στην αρχή, ειδικά σε σχέση με τα skimmers, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου, πώς κατάφεραν να ταιριάξουν απόλυτα το χρώμα και να αναπαράγουν το μοτίβο. Η ίδια η πισίνα είναι υπέροχη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου μπάνιο.

Χριστίνα Θωμά, Μαρώνι

Θα ήθελα απλώς να σημειώσω την εκτίμησή μου για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην αντικατάσταση του liner της πισίνας μου. Η φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες εξασφάλισαν από την αρχή μέχρι το τέλος ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι Dan, Brian και James έκαναν ακριβώς αυτό που είπατε ότι θα κάνουν, να είναι δηλαδή υπερήφανοι για την εργασία τους, ώστε να είναι σίγουροι ό, τι αυτό που επιτεύχθηκε αντικατοπτρίζει την εμπειρία τους και την καλύτερη δυνατή προσπάθειά τους. Δεν θα δίσταζα να σύστηνα εσάς και την εταιρεία σας σε όποιον σκέφτεται να αντικαταστήσει το liner της πισίνας του, αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι μαρτυρία για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Σας ευχαριστώ πολύ, για άλλη μια φορά.

Hugh O'Donnell, Mandria, Paphos

Lloyd, θα θέλαμε απλά να πούμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε σένα καθώς και στους Dan και James για τον τρόπο που όλοι εργαστήκατε για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του καινούργιου liner της πισίνας μας. Λάβαμε άψογη εξυπηρέτηση ως πελάτες και αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη σας επίσκεψη σε μας και έπειτα κατά την προσφορά που μας δώσατε και την επιθεώρηση και εγκατάσταση που κάνατε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση της νέας επένδυσης της πισίνας μας και αυτό επιβεβαιώθηκε και απ’ όλους τους φίλους μας και την οικογένειά μας που μας επισκέφτεται. Η σκούρα επένδυση πισίνας κρατά σίγουρα την πισίνα ζεστή κατά περίπου τέσσερις βαθμούς περισσότερο από αυτή των γειτόνων μας!! Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα διστάζαμε καθόλου να συστήναμε την εταιρεία σας.

John & Trish Daffin, Sea Caves, Paphos

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER ΑΠΟ PVC ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 8-12 ΧΡΟΝIA. Έπειτα η επένδυση με Liner πρέπει να αντικατασταθεί. Όταν φθάσει ο καιρός της αντικατάστασης είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια σωστή επιλογή όσον αφορά το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την επένδυση καθώς επίσης και την εταιρεία που θα αναλάβει την αντικατάσταση της επένδυσης πισίνας με Liner.

Οι επενδύσεις πισίνας με Liner Αμερικής θεωρούνται γενικά οι καλύτερες. Οι ενισχυμένες αυτές επενδύσεις έχουν πάχος 1,5 mm και προφέρονται σ’ ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών σχεδίων.Οι μεμβράνες με Liner είναι αναλοίωτες στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικές στη φθορά του χρόνου, στην μυκητιακή και βακτηριακή δράση, στους λεκέδες, στην τριβή και στις γρατζουνιές.

Οι κατασκευαστές της επένδυσης πισίνας με πολυετή πείρα και αναγνώριση είναι τόσο σίγουροι για το προϊόν που προσφέρουν, ώστε εγγυούνται τις αδιάβροχες ιδιότητες της επένδυσης πισίνας με Liner για περίοδο μέχρι και 10 χρόνια*.

Παρόλο ότι η ποιότητα της επένδυσης πισίνας που θα χρησιμοποηθεί είναι σημαντική, εξίσου σημαντική είναι και η ικανότητα των ατόμων που θα κάνουν την εγκατάσταση. Τα άτομα αυτά πρέπει να έχουν έναν πλούτο γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι εμφανής στις Φωτογραφίες εγκατάστασης κατά μήκος της σελίδας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ SAFE.T.FIRST ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ TΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ME LINER;

1. Η Safe.T.First έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για επαγγελματισμό, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλής ποιότητας κατασκευές. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2005 αποκτήσαμε φήμη στην εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης πισίνας με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές. Το 2008 ξεκινήσαμε την εγκατάσταση καλυμμάτων πισίνας και τώρα είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές του είδους στην Κύπρο. Το 2014 αποφασίσαμε να θέσουμε νέα πρότυπα στον τομέα της επένδυσης πισίνας με Liner.

2. Προμηθεύουμε την αγορά με μόνο υψηλής ποιότητας επενδύσεις με Liner. Εμείς δεν διακυβεύουμε τη φήμη μας με κίνδυνο την απογοήτευση των πελατών μας λόγω της χρήσης κακής ποιότητας επενδύσεων. Φτηνές επενδύσεις πισίνας με Liner παρέχουν την ψευδαίσθηση οικονομίας λόγω χαμηλού κόστους και είναι πολύ πιθανό να μην αντέξουν στις Κυπριακές κλιματικές συνθήκες. Γι’ αυτόν το λόγο ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση επενδύσεων πισίνας με Liner Αμερικής.

3. Η φιλοσοφία μας είναι ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για την επιτυχία μιας εργασίας – και αυτός είναι να γίνει σωστά η δουλειά. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τους δικούς μας άριστα εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν ως κίνητρο την άριστη εργασία.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ. Παράλληλα με την εγγύηση του κατασκευαστή παρέχουμε εγγύηση ποιότητας κατασκευής για διάστημα 60 μηνών μετά την εγκατάσταση της επένδυσης με Liner.

5. Παράλληλα με την επένδυση της πισίνας με Liner αναλαμβάνουμε και οποιαδήποτε τροποποίηση ή βελτίωση, την οποία οι ιδιοκτήτες συχνά επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της επένδυσης με Liner. Για παράδειγμα:

 • Εγκατάσταση εσωτερικών σκαλοπατιών σε μία γωνία της πισίνας
 • Λείανση του πατώματος και του κέλυφους της πισίνας πριν την τοποθέτηση νέας επένδυσης με Liner.
 • Έλεγχος πίεσης, ανίχνευση διαρροής και επισκευή.
 • Αντικαταστήστε ελαττωματικά ή σπασμένα skimmers.
 • Αντικαταστήστε τα χαλασμένα φώτα με νέα φώτα τύπου LED.
 • Αντικατάσταση στα επιχείλια πισίνας.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Αφαίρεση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Απομάκρυνση άλγης, η οποία έχει συσσωρευθεί στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας κάτω από την παλαιά επένδυση με Liner.
 • Μικροεπισκευές των τοιχωμάτων και του πυθμένα της πισίνας.
 • Επένδυση της πισίνας με LINER σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη.
 • Εφαρμογή λευκού αντιολισθητικού υλικού στα σκαλοπάτια εισόδου της πισίνας ή στα σκαλοπάτια Ρωμαϊκού τύπου.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Εκκένωση του νερού της πισίνας, παρόλο που σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή της.
 • Επισκευές ή επιπρόσθετη εργασία στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας που φαίνονται μετά την απομάκρυνση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Παραδείγματα αυτού είναι ρωγμές στο σκυρόδεμα, διείσδυση ριζών δέντρων, υπερβολικές ποσότητες αλγών/βλέννας και εκτεθειμένο σκυρόδεμα που έχει σκουριάσει.
 • Κόστος για νέα faceplates, αποχετευτικούς αγωγούς, επιστροφές και φωτισμό πισίνας. Αυτά χρεώνονται επιπρόσθετα, όπου αυτό απαιτείται.
 • Κόστος νερού για πλήρωση της πισίνας με νερό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επένδυσης με Liner. Ωστόσο, αυτό μπορούμε να το διευθετήσουμε εμείς για εσάς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε να σας δώσουμε προσφορά, παρακαλώ ρωτήστε μας. Λόγω των πολλών παραλλαγών στο μέγεθος, σχήμα, βάθος και fittings της πισίνας, είμαστε σίγουροι ότι θα χρειαστεί εκ μέρους μας μια επί τόπου επίσκεψη του χώρου σας πριν την τελική προσφορά.

* Η δεκαετής εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής υπόκειται σε περιορισμούς συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: τη σωστή χρήση ποιοτικών (Ευρωπαικών) χημικών ουσιών καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, διατήρηση της σωστής στάθμης του νερού καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, αποφυγή υπερβολικής χρήσης αντιηλιακών από τους λουόμενους, αποφυγή ισχυρών καθαριστικών ή ισχυρών χημικών ουσιών, φθορά από απροσεξία η επι σκοπόν στην επένδυση, κακή χρήση, θεομηνία κλπ. Λεπτομερείς επεξηγήσεις παρέχονται  αν το ζητήσετε.

Payment Methods