Scroll Top

Παρά την ονομασία του, το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με σκοπό να κρατήσει μακριά από την πισίνα σας φύλλα, βρωμιές και ακαθαρσίες. Το χειμερινό κάλυμμα προστασίας από ακαθαρσίες όχι μόνο κρατά την πισίνα σας καθαρή, αλλά μπορεί επιπρόσθετα να κάνει τα ακόλουθα:

  • Σας επιτρέπει να κλείσετε την πισίνα σας κατά τους χειμερινούς μήνες, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά σε ηλεκτρισμό, είδη καθαρισμού και χημικά της πισίνας. Για πολλούς πελάτες το κόστος του καλύμματος καλύπτεται από την εξοικονόμηση χρημάτων κατά το πρώτο έτος.
  • να μειώσει την εξάτμιση του νερού της πισίνας μέχρι 85%. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρήματα διότι δεν θα χρειάζεται να γεμίζετε την πισίνα σας μέχρι επάνω με νερό.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ:

Παραδοσιακά, τα χειμερινά καλύμματα είναι κατασκευασμένα από μια συμπαγή μεμβράνη πολυβινυλοχλωριδίου. Το βασικό μειονέκτημα συμπαγών καλυμμάτων είναι ότι το νερό της βροχής μαζεύεται πάνω στο κάλυμμα, προκαλώντας σοβαρό κίνδυνο για μικρά παιδιά.

Μέσα στο νερό εγκλωβίζονται φύλλα και ακαθαρσίες.

Εάν το νερό δεν αφαιρεθεί άμεσα θα μείνει στάσιμο, με αποτέλεσμα να μαζεύονται εκεί κουνούπια και βατράχια.

ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ «AΠΟΛΛΩΝ» ΚΑΙ «AΦΡΟΔΙΤΗ» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ:

Τα καλύμματά μας φτιάχνονται από προσεκτικά μπλεγμένο πλέγμα πολυαιθυλενίου, το οποίο επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή τους πάνω στην πισίνα αλλά και την απομάκρυνσή τους. Το πλέγμα πολυαιθυλενίου επιτρέπει στο νερό της βροχής να φιλτράρεται μέσα από το κάλυμμα στην πισίνα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μαζεύεται το νερό πάνω στο κάλυμμα. Αντιθέτως, τα φύλλα και οι ακαθαρσίες στην επιφάνεια του καλύμματος ξεραίνονται γρήγορα και απομακρύνονται με τον αέρα.

Τα κάλυμματά μας «Aπόλλων» και «Aφροδίτη» είναι αισθητικά όμορφα και μπορούν να αντέξουν τη δριμύτητα ενός βαριού κλίματος όπως αυτού της Κύπρου.

  • Το βασικό μας κάλυμμα ονομάζεται «Αφροδίτη» και είναι κατάλληλο για πισίνες του μεγέθους των 9×4,5 μέτρων. Για μεγαλύτερες πισίνες είναι πιο κατάλληλο το κάλυμμα «Απόλλων». Το κάλυμμα Απόλλων έχει μια σειρά από μεμβρανώδες λουριά ραμμένα κατά μήκος της επιφάνειας του καλύμματος, κάτι που κάνει το κάλυμμα πιο δυνατό.
  • Τα καλύμματα Απόλλων και Αφροδίτη κατασκευάζονται κατά παραγγελία, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα ή μέγεθος πισίνας. Φτιάχνουμε το κάλυμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει γύρω από ασυνήθιστα σχήματα, καμπυλώσεις, Ρωμαϊκά σκαλοπάτια και ανοξείδωτες σκάλες πισίνας. Τα καλύμματα διπλώνουν γύρω από την πισίνα 20-30 εκατ.
  • Ανοξείδωτοι γάντζοι τεντώματος κρατούν το κάλυμμα στη θέση του σε απόσταση περίπου 120 – 150 εκατ. Τα λουριά που περνούν μέσα από τους γάντζους μπορούν να σφίξουν, έτσι ώστε το κάλυμμα να παραμένει τεντωμένο.
  • Με την απομάκρυνση του καλύμματος από την πισίνα, απομακρύνονται μαζί και οι γάντζοι. Τίποτα δεν παραμένει στο πάτωμα, ώστε να σκοντάψετε ή να χτυπήσετε τα δάκτυλα του ποδιού σας.
  • Τα καλύμματα Απόλλων και Αφροδίτη κατασκευάζονται σε τέσσερα ελκυστικά χρώματα: μπλε, πράσινο, μπεζ και γκρίζο. Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω.
  • Κάθε κάλυμμα προσφέρεται μαζί με μια ΔΩΡΕΑΝ τσάντα αποθήκευσης.
  • Επαγγελματική εγκατάσταση του νέου σας καλύμματος επίσης συμπεριλαμβάνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Βλέπε βίντεο πιο κάτω.

Τα ευχάριστα νέα: παρά την καινοτόμο ιδέα και την άριστη ποιότητά τους, τα χειμερινά καλύμματά μας προστασίας από ακαθαρσίες παραμένουν πολύ προσιτά όσο αφορά τις τιμές. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα κάλυμματά μας «Aπόλλων» και «Aφροδίτη» προσφέρονται με 3 χρόνια εγγύηση υπό όρους.

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μαρτυρίες

Mervyn Mackie
Liopetri

Lloyd, we had our pool cover installed yesterday and just wanted to thank you and Dan for a great customer experience from ordering through to installation. I was kept informed throughout the process and when Dan did the installation he made sure I knew how to remove and store the cover and even gave me tips on pool maintenance. I would happily recommend Safe.T.First to anyone.

Dawn Milne
Lysos, Polis Chrysochou

Thanks to Dan & Alan for fitting the cover today. I was very impressed – polite, on time, professional and friendly team! Rare these days.

Σόλωνας και Πωλίνα Χριστοφόρου
Αγία Φύλαξη, Λεμεσός

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που εγκαταστείσατε στην πισίνα μας το χειμερινό κάλυμμα προστασίας από ακαθαρσίες. Η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα και επαγγελματικά, κάτι που σπάνια βρίσκει κανείς στις μέρες μας. Χθες ανακάλυψα με χαρά το καλύτερο στοιχείο του καλύμματος: έβρεχε καταρακτωδώς και όμως δεν έμεινε νερό της βροχής πάνω στο κάλυμμα – ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ευχαρίστως θα σύστηνα την εταιρεία αυτή σε οποιονδήποτε ψάχνει επαγγελματική και γρήγορη δουλειά χωρίς βρωμιές και ακαθαρσίες.

Tom and Gina Cardall
Mazotos, Larnaca

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία σας για μιά πολύ επαγγελματική εργασία.Η εξυπηρέτηση και οι συμβουλές που λάβαμε ήταν εξαιρετικές καθ’όλη τη διαδικασία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κάλυμμα πισίνας Απόλλωνας με μικρο-πλέγμα. Δεν θα διστάζαμε καθόλου να συστήναμε την εταιρεία σας σε οποιονδήποτε.

John and Carilyn Telford
Πισσούρι, Λεμεσός

Απλά θα ήθελα να πω ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” γι’ αυτή την θαυμάσια εργασία εγκατάστασης καλύμματος πισίνας. Κάνατε ακριβώς ότι σας ζητήσαμε στο ανάλογο χρονικό πλαίσιο. Πόσο αναζωογονητικό είναι να συνεργάζεσαι με μια εταιρεία που κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την εργασία που κάνατε.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση
#
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:

Ευχαρίστως αποστέλλουμε τις προστατευτικές περιφράξεις πισίνας σ’ οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.