Scroll Top

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ; Το ηλιακό κάλυμμα είναι ένα ελαφρύ θερμικό κάλυμμα που τοποθετείται χαλαρά πάνω από την πισίνα. Κατασκευασμένο από ημιδιαφανές πλαστικό υλικό, το ηλιακό κάλυμμα ενσωματώνει ειδικά διαμορφωμένες φυσαλίδες αέρος, οι οποίες απορροφούν τις ακτίνες του ήλιου, έτσι ώστε το νερό στην πισίνα να θερμαίνεται κατά  4-8° C. Κατά τις νυκτερινές ώρες  όταν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή, οι φυσαλίδες δρουν ως μονωτικό στρώμα και ελαχιστοποιούν την απώλεια θερμότητας από την πισίνα.

Τα ηλιακά καλύμματα χρησιμοποιούνται ευρέως την άνοιξη και το φθινόπωρο με σκοπό την παράταση της  περιόδου χρήσης της  πισίνας.  Έτσι οι ιδιοκτήτες πισίνας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πισίνα τους  περισσότερο διάστημα και να απολαύσουν πιο καλές θερμοκρασίες νερού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ;

  • Το ηλιακό κάλυμμα παίρνει την θερμότητα από την ακρινοβολία του ήλιου για να θερμάνει την πισίνα σας εντελώς δωρεάν.
  • Κατά τις νυκτερινές ώρες το ηλιακό κάλυμμα μειώνει σημαντικά την απώλεια θερμότητας στην ατμόσφαιρα.
  • Εάν η πισίνα σας είναι θερμαινόμενη η χρήση ενός ηλιακού καλύμματος μπορεί να μειώσει τις δαπάνες θέρμανσης έως 70%.
  • Το ηλιακό κάλυμμα μειώνει την εξάτμιση του νερού έως και 98%.
  • Το ηλιακό κάλυμμα μειώνει την κατανάλωση χημικών προϊόντων πισίνας.
  • Το ηλιακό κάλυμμα κρατά φύλλα, ακαθαρσίες, περιττώματα πουλιών και πουλιά μακριά από την πισίνα σας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ:

  • Το προϊόν “Aresti”, 460g/τ.μ., με άριστης ποιότητας υλικό, το οποίο έχει πάχος 500 micron. Το υλικό του προϊόντος αυτού είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο ισχυρά και ανθεκτικά υλικά ηλιακών καλυμμάτων που υπάρχουν στην αγορά σήμερα. Ημιδιαφανές με έναν τόνο τυρκουάζ, το “Aresti” προσφέρεται με μια απίστευτη εγγύηση 3 χρόνων.
  • Το χαμηλού κόστους κάλυμμα “Artura“, 368g/τ.μ., το οποίο έχει πάχος 400 micron. Το κάλυμμα αυτό, το οποίο είναι ημιδιαφανές, χρώματος μπλε, συνδυάζει ποιότητα προϊόντος με μια μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος και εγγύηση 2 χρόνων.

ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ; Τα “Aresti” και “Artura” είναι καινούργια σχέδια τρίτης γενιάς με φυσαλίδες σε σχήμα φασολιού. Αυτά αφήνουν περιθώριο διεύρυνσης όταν ο αέρας στο εσωτερικό της φυσαλίδας θερμαίνεται. Το υλικό είναι επίσης πιο παχύ – 50% πιο παχύ από μια κανονική φυσαλίδα. Τα προϊόντα αυτά έχουν απόλυτες θερμαντικές και μονωτικές ιδιότητες και επίσης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και στα χημικά προϊόντα πισίνας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των ιδιοτήτων δίνει στα προϊόντα αυτά μια ιδιαίτερα μακρά διάρκεια ζωής.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ; Κάθε ηλιακό κάλυμμα κατασκευάζεται κατά παραγγελία, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το μοναδικό σχήμα και μέγεθος της πισίνας σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει πισίνες σε σχήμα L και σχήμα φασολιού, γωνίες τύπου Grecian, mini-Grecian και στρογγυλεμένες γωνίες, ρωμαϊκά σκαλοπάτια και σκαλοπάτια μέσα στην πισίνα.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ; Σε κάθε άκρη του καλύμματος υπάρχει συνήθως ταινία από PVC. Σαν επιλογή μπορούμε να κάνουμε στριφώματα και στις τέσσερις πλευρές του καλύμματος. Τα στριφώματα προστατεύουν τις άκρες του καλύμματος από την τριβή.

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟIΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ;  Η Συσκευή Περιτύλιξης Artemidos καθιστά εύκολη την τοποθέτηση του ηλιακού καλύμματος στην πισίνα καθώς επίσης και την απομάκρυνσή του όταν αυτό δε χρειάζεται.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ; Ξεκινήστε στέλνοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα με φωτογραφίες ή με το σχεδιάγραμμα της πισίνας σας και διαστάσεις. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο, δίνοντας σας το συνολικό κόστος.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Η 3-ετής εγγύηση (Aresti) και η 2-ετής εγγύηση (Artura) είναι κατ’ αναλογία και υπό την προϋπόθεση ότι το ηλιακό κάλυμμα προστατεύεται από τον ήλιο όταν αυτό είναι τυλιγμένο στη συσκευή περιτύλιξης. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε μ’ ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμμα για το σκοπό αυτό.

Επειδή τα ηλιακά καλύμματα δεν είναι στερεωμένα στη θέση τους θα διαστέλλονται και θα συστέλλονται σε κάποιο βαθμό καθώς οι θερμοκρασίες παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Το 1,5% είναι αρκετά φυσιολογικό και αναμενόμενο.

Τώρα ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς γίνεται η εγκατάσταση των Ηλιακών Καλυμμάτων και Συσκευών Περιτύλιξης…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αντίθεση με το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας ή το χειμερινό κάλυμμα πισίνας, το ηλιακό κάλυμμα πισίνας δεν είναι στερεωμένο στην άκρη της πισίνας και μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν ένα άτομο – ιδιαίτερα ένα παιδί – πέσει πάνω στο κάλυμμα. Μην κολυμπάτε κάτω από ένα ηλιακό κάλυμμα. Να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε ποτέ ένα παιδί κοντά στην πισίνα χωρίς την επίβλεψη ενός υπεύθυνου ενήλικα.

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μαρτυρίες

Κρις Χαραλαμπιδης
Σούνι, Λεμεσός

Καταπληκτική, επαγγελματική δουλειά και εγκατάσταση από την ομάδα της Safe.T.First Pool Safety Ltd και πιο εκπληκτικά είναι τα αποτελέσματα. Ζω στο Σούνι, το οποίο έχει συνήθως πιο χαμηλή θερμοκρασία από την πόλη κατά 3-4 βαθμούς, αλλά παρόλα αυτά, το νερό της πισίνας ήταν 27-28 βαθμούς στις 16 Απριλίου φέτος! Χάρη στο ηλιακό κάλυμμα μπορούμε να κολυμπάμε από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου κάθε χρόνο! Είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή! Το ηλιακό κάλυμμα «Aresti» συνιστάται ιδιαίτερα για όσους θέλουν να κολυμπάνε 9 μήνες το χρόνο!

Vanda Sequeira
Nicosia

Following this morning’s successful installation of the pool cover I want to tell you that I’m really happy with how easy the whole process of ordering and installing went and with how good the cover and the roller look. Thank you!

Χαριλαος Κκολης
Τσέρι, Λευκωσία

Όταν εγκαταστήσατε το κάλυμμα την Πέμπτη, η θερμοκρασία του νερού ήταν 25ºC. Μέχρι το Σάββατο ήταν 32ºC. Και την Κυριακή 34-35ºC. Πραγματικά τέλειο!! Καταπληκτικό!!!

Pete Newstead
Protaras

We have a solar cover from these guys. Amazing service and product; we were still using the pool into December last year at 26°!!!!

Jeroen Denissen
Pareklissia, Limassol

Σας στέλνουμε απλώς ένα σύντομο μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κάλυμμα της πισίνας. Αξιοσημείωτη είναι η μείωση στη χρήση νερού και χημικών πισίνας. Και το νερό εξακολουθεί να είναι ιδανικά κατάλληλο στους 29 ° C (τέλη Οκτωβρίου).

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση