Ατυχήματα που προκαλούνται από παιδιά που τρέχουν σε υγρά, ολισθηρά πλακάκια είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, αλλά και για τους ενήλικες οι πτώσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα επώδυνες και να επηρεάσουν τη ζωή τους. Το Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας («Zeus») μπορεί να μειώσει στο ελάχιστο τον κίνδυνο ατυχημάτων λόγω ολίσθησης/πτώσης.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΑ;  Το Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας (Zeus) είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά πυκνό πολυβινυλοχλωρίδιο/pvc με μια ανάγλυφη επιφάνεια πάχους 5 χιλιοστών, η οποία παρέχει έτσι περισσότερη ευστάθεια και ευελιξία στο πόδι. Η ανοιχτή πλέξη επιτρέπει στο νερό να απομακρυνθεί και να στραγγίξει αμέσως. Το Δίας Λαξ (Zeus Luxe) με επιφάνεια πάχους 10 χιλιοστών, έχει απαλότερη υφή και προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση στο πέλμα. Και τα δύο προϊόντα βοηθούν  στην αποφυγή ατυχημάτων ολίσθησης/πτώσης σε επικίνδυνους χώρους όπως πισίνες, αποδυτήρια, μπάνια, μπαράκια και κουζίνες.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  Τα Αντιολισθητικά Πατάκια Δίας (Zeus) και Δίας Λαξ (Zeus Luxe) είναι ιδανικά για εγκατάσταση DIY από εσάς τους ίδους και μπορούν εύκολα να κοπούν σε συγκεκριμένα μεγέθη/σχήματα, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι ή ένα αιχμηρό μαχαίρι. Έχουν αρκετό βάρος ώστε να παραμένουν στη θέση τους, αλλά μπορούν και να στερεωθούν σε πλακάκια με ταινία διπλής όψης. Μεμονωμένα κομμάτια μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με δεσμούς καλωδίων.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ  Τα Αντιολισθητικά Πατάκια Δίας (Zeus) και Δίας Λαξ (Zeus Luxe) διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Παρακαλώ δείτε τον πίνακα πιο κάτω.

Μια πλήρη δέσμη/ένα ρολό έχει μήκος 15 μέτρα, αλλά μπορούμε να σας προμηθεύσουμε και με μικρότερα μήκη, με το ελάχιστο μήκος να είναι 3 μέτρα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ  Γίνεται παράδοση των προϊόντων μας σ’ όλη την Κύπρο σε πολύ χαμηλό κόστος ή μπορείτε εσείς να τα παραλάβεται από το κατάστημά μας στην Πάφο κατόπιν συνεννόησης. Εντός Κύπρου παραδίδουμε πλήρεις δέσμες/ρολά χωρίς χρέωση.

 

Τεμάχιο Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας
(συμπ. ΦΠΑ)
Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας Λαξ
(συμπ. ΦΠΑ)
Ρολό  15m x 90cm    €269 €269
3m x 90cm
6m x 90cm
9m x 90cm
12m x 90cm
€  65
€124
€177
€226
€  65
€124
€177
€226
Ρολό  15m x 1,2m    €319
3m x 1.2m
6m x 1.2m
9m x 1.2m
12m x 1.2m
€ 77
€147
€210
€268  • Δωρεάν παράδοση σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου με κάθε Πλήρη Δέσμη/Ρολό
  • €15 χρέωση παράδοσης για κομμένα μεγέθη για περιοχές εκτός Πάφου
  • Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας (Zeus Mat), πλάτους 90cm και 1,2 μέτρων, διαθέσιμο μόνο σε Γκρι
  • Αντιολισθητικό Πατάκι Δίας Λαξ (Zeus Luxe), πλάτους 90 εκατοστών, μόνο σε Γκρι και Μπλε
Payment Methods