Scroll Top

Ορισμένες πισίνες διαθέτουν σκάλα από ανοξείδωτο χάλυβα αντί για ρωμαϊκά σκαλοπάτια ή σκαλοπάτια μέσα στο νερό. Η χρήση σκάλας δεν είναι πρόβλημα εάν είστε νέος, σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής, αλλά τα προβλήματα κινητικότητας σε πιο προχωρημένη ηλικία μπορεί να δυσκολεύσουν πολλούς στη χρήση της σκάλας.

Αν θέλετε σκαλοπάτια, η συνηθισμένη λύση είναι να τοποθετήσετε τσιμεντένια σκαλοπάτια σε μια γωνία της πισίνας. Ωστόσο, η κατασκευή σκαλοπατιών σε μεταγενέστερο στάδιο είναι μια δαπανηρή υπόθεση που απαιτεί την αποστράγγιση και στη συνέχεια την εκ νέου επένδυση της πισίνας. Για τον λόγο αυτό η τοποθέτηση σκαλοπατιών μετά την κατασκευή μιας πισίνας είναι μη πρακτική και οικονομικά δυσβάστακτη για τους περισσότερους ανθρώπους – ειδικά αν το σπίτι είναι νοικιασμένο.

Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τα Easy-Access Pool Steps, μια πιο πρακτική και λιγότερο οικονομικά δαπανηρή λύση από το σκυρόδεμα. Αυτά τα λευκά πλαστικά σκαλοπάτια διατίθενται σε μορφή κιτ αυτοσυναρμολόγησης και παρέχουν μια εύκολη λύση εισόδου/εξόδου από την πισίνα για άτομα με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες.

Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου, ο τρiχωτός φίλος σας μπορεί επίσης να εκτιμήσει τα Easy-Access Pool Steps. Ο λόγος είναι ότι οι περισσότερες ράτσες σκύλων μπορούν να κολυμπήσουν, αλλά δεν μπορούν να ανέβουν μια σκάλα. Έτσι, εάν ένας σκύλος πέσει σε μια πισίνα χωρίς μέσο διαφυγής, τελικά θα υποκύψει λόγω εξάντλησης και θα πνιγεί. Πολλά κατοικίδια χάνονται με αυτόν τον τρόπο κάθε χρόνο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA

 • Στιβαρή, σταθερή κατασκευή – μπορεί να αντέξει έως και 180 κιλά.
 • Τα Easy-Access Pool Steps διατίθενται σε μορφή κιτ αυτοσυναρμολόγησης. Συναρμολογήστε και εγκαταστήστε τα μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται ή εναλλακτικά, μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε εμείς για ένα ελάχιστο επιπλέον κόστος.
 • Τα σκαλοπάτια ζυγίζουν 23 κιλά, αλλά απαιτούν πρόσθετο έρμα άμμου, το οποίο χύνεται στο πάνω μέρος του πλαισίου χρησιμοποιώντας ένα χωνί. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε εμείς με κατάλληλη άμμο ή μπορείτε να την αγοράσετε απ’ οποιοδήποτε κατάστημα ειδών πισίνας.
 • Διατίθενται με δύο βραχίονες μεταβλητού ύψους που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση των σκαλοπατιών στην πισίνα. Πισίνες με βάθος 116 εκατ. απαιτούν γωνιακά στηρίγματα αντί για βραχίονες και μπορούμε να τα προμηθεύσουμε.
 • Ορισμένοι τύποι πλευρικής πέτρας (π.χ. ανασηκωμένο χείλος στην άκρη) μπορεί να απαιτούν την τοποθέτηση κομματιών υλικού για γέμισμα μικρών κενών κάτω από τους βραχίονες. Και πάλι, μπορούμε να τα προμηθεύσουμε.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Είναι μια σχετικά φθηνή λύση, τόσο για κατοικίδια όσο και για ανθρώπους, για είσοδο/έξοδο από το νερό.
 • Τα σκαλοπάτια είναι μια λευκή πλαστική κατασκευή, χωρίς μεταλλικά εξαρτήματα. Καθαρίζεται εύκολα και δεν σκουριάζει.
 • Τα ανάγλυφα σκαλοπάτια έχουν αντιολισθητική επιφάνεια.
 • Οι λαβές σε κάθε πλευρά των σκαλοπατιών προσφέρουν ένα είδος στήριξης.
 • Τα σκαλοπάτια βγαίνουν, έτσι αν μετακομίσετε ή δεν τα χρειάζεστε πια, μπορείτε να τα απομακρύνετε απ’ την πισίνα.
 • Στείλτε μας φωτογραφίες του σκύλου σας ή δικές σας χρησιμοποιώντας τα σκαλοπάτια και θα σας πιστώσουμε μέσω διαδικτύου 20 για κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσουμε στην ιστοσελίδα μας. Η πληρωμή γίνεται μια φορά. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι οριζόντιες, υψηλής ανάλυσης και να μας αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 • Επειδή τα σκαλοπάτια διατίθονται σε μορφή κιτ, μπορούν να αποσταλούν και στο εξωτερικό.
  Διαστάσεις κιβωτίου: 117 x 90 x 21 cm. Bάρος 23 κιλά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Χρόνος συναρμολόγησης: 20-30 λεπτά. Χρόνος εγκατάστασης στην πισίνα (2 άτομα) 40 λεπτά. Απαιτούμενα εργαλεία: Σφυρί από καουτσούκ ή πλαστικό, τρυπάνι, ένθετα από ίνες/πλαστικά (π.χ. Rawlplug), μακριές ή γαλβανισμένες βίδες και χωνί μεσαίου μεγέθους. Επιπλέον, 25 κιλά άμμος φίλτρου πισίνας ή υαλοσφαιρίδια (η άμμος οικοδόμησης δεν είναι κατάλληλη).

Τα σκαλοπάτια μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε στην ρηχή άκρη της πισίνας, με την προϋπόθεση ότι η επιφάνεια του δαπέδου είναι επίπεδη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίδεται ώστε αυτά να μην εμποδίζουν τα skimmers πισίνας, τους πίδακες εισόδου νερού ή τον φωτισμό.

Παρατηρείστε το ύψος του πιο ψηλού σκαλοπατιού στην πρώτη εικόνα στο «Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες» παρακάτω. Δείτε πώς συγκρίνεται αυτό με το βάθος της πισίνας σας στη ρηχή άκρη.

Αυτά τα σκαλοπάτια μπορεί να μην είναι κατάλληλα για πολύ μικρά σκυλιά/κουτάβια. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα που μπορεί να σκαρφαλώσει ο σκύλος σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Παρέχεται εγγύηση ενός έτους υπό όρους.

Προϊόν Τιμή 
Easy-Access Pool Steps για πισίνες με βάθος 105 εκατ. έως 170 εκατ. Θα χρειαστεί να αγοράσετε 25 κιλά άμμο ή υαλοσφαιρίδια για έρμα και να έχετε ορισμένα βασικά εργαλεία για να κάνετε την εγκατάσταση. €599
Εμείς θα συναρμολογήσουμε και θα εγκαταστήσουμε τα σκαλοπάτια Easy-Access Pool Steps στην πισίνα σας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής άμμου για έρμα. Η υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές.  €125
Ειδικά στηρίγματα και αυτοκόλλητες βίδα όπου το βάθος της πισίνας είναι μικρότερο από 116 εκατ. €30

(Προαιρετικό) Ράγα στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης.

(Προαιρετικό) 2 x Ράγα στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης.

€399

 

€750

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ

Φωτογραφίες Εγκατάστασης

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Μαρτυρίες

Μαρίνα Μιχαηλούδη & Daniel Gerber
Πύργος

Η Μαρίνα υπέφερε από πολλαπλά εξαρθρήματα του ισχίου και έχασε πολλή δύναμη στα πόδια, χωρίς να μπορεί να ανέβει μια κανονική σκάλα πισίνας. Η Safe.T.First βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση από μια σειρά προϊόντων ανώτερης ποιότητας: τέσσερα σκαλοπάτια μέχρι το πιο ψηλό επίπεδο της πισίνας με ισχυρές ανοξείδωτες λαβές στήριξης.

Επιπλέον, ο τεχνικός μας, ο Άλαν, έκανε μια τέλεια και καθαρή εγκατάσταση, με τέτοια ακρίβεια, όπως αυτή ενός ωρολογοποιού. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στην Safe.T.Pool και συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία, ως έναν ικανόν και πιστό συνεργάτη.

Rose
Φρέναρος

… τα Σκαλοπάτια είναι καταπληκτικά! Έκανα δύο ολικές αρθροπλαστικές γόνατος τους τελευταίους 6 μήνες και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να μπω στην πισίνα χωρίς τα σκαλοπάτια.

Debbie M
USA and Peyia

Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά που το ολοκληρώσατε όλο αυτό εντός 3 ημερών από την επικοινωνία μαζί σας. Απίστευτη εξυπηρέτηση, εξαιρετική βοήθεια και κατανόηση. Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι με τα σκαλοπάτια και τώρα μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Darrel Phillips
Πισσούρι

Καταπληκτικό, σας ευχαριστούμε πολύ. Τα Easy-Access Steps φαίνονται εξαιρετικά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν το είπα στη σύζυγό μου, έτσι ήταν μια ωραία έκπληξη. Ευχαριστώ και πάλι!

Tim Weaver
Peyia, Paphos

Τα Drop-In Pool Steps είναι εκπληκτικά. Τώρα μπορούμε να μπαίνουμε και να βγαίνουμε από την πισίνα με ασφάλεια, (καθώς προχωράμε λίγο). Σκοπεύουμε να αποκτήσουμε σύντομα έναν σκύλο διάσωσης και είναι σημαντικό για εμάς ο σκύλος να μπορεί να βγαίνει από την πισίνα. Η εγκατάσταση έγινε πολύ ομαλά. Ήρθαν στην ώρα που είχαμε κανονίσει (δύο πολύ φιλικοί άντρες), και καθώς δούλευαν τα καθάριζαν όλα, έτσι ήταν σαν να είχαμε πάντα αυτά τα σκαλοπάτια.

Κατερίνα Χατζημιχάλη
Ακρούντα

Πραγματικά μου άρεσε η εργασία που κάνατε, τόσο η ακρίβεια όσο και ο επαγγελματισμός σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Alan!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση