ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER ΑΠΟ PVC ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 8-12 ΧΡΟΝIA. Έπειτα η επένδυση με Liner πρέπει να αντικατασταθεί. Όταν φθάσει ο καιρός της αντικατάστασης είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια σωστή επιλογή όσον αφορά το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την επένδυση καθώς επίσης και την εταιρεία που θα αναλάβει την αντικατάσταση της επένδυσης πισίνας με Liner.

Οι επενδύσεις πισίνας με Liner Αμερικής θεωρούνται γενικά οι καλύτερες. Οι ενισχυμένες αυτές επενδύσεις έχουν πάχος 1,5 mm και προφέρονται σ’ ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών σχεδίων.Οι μεμβράνες με Liner είναι αναλοίωτες στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικές στη φθορά του χρόνου, στην μυκητιακή και βακτηριακή δράση, στους λεκέδες, στην τριβή και στις γρατζουνιές.

Οι κατασκευαστές της επένδυσης πισίνας με πολυετή πείρα και αναγνώριση είναι τόσο σίγουροι για το προϊόν που προσφέρουν, ώστε εγγυούνται τις αδιάβροχες ιδιότητες της επένδυσης πισίνας με Liner για περίοδο μέχρι και 10 χρόνια*.

Παρόλο ότι η ποιότητα της επένδυσης πισίνας που θα χρησιμοποηθεί είναι σημαντική, εξίσου σημαντική είναι και η ικανότητα των ατόμων που θα κάνουν την εγκατάσταση. Τα άτομα αυτά πρέπει να έχουν έναν πλούτο γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι εμφανής στις Φωτογραφίες εγκατάστασης κατά μήκος της σελίδας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ SAFE.T.FIRST ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ TΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ME LINER;

1. Η Safe.T.First έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για επαγγελματισμό, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλής ποιότητας κατασκευές. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2005 αποκτήσαμε φήμη στην εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης πισίνας με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές. Το 2008 ξεκινήσαμε την εγκατάσταση καλυμμάτων πισίνας και τώρα είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές του είδους στην Κύπρο. Το 2014 αποφασίσαμε να θέσουμε νέα πρότυπα στον τομέα της επένδυσης πισίνας με Liner.

2. Προμηθεύουμε την αγορά με μόνο υψηλής ποιότητας επενδύσεις με Liner. Εμείς δεν διακυβεύουμε τη φήμη μας με κίνδυνο την απογοήτευση των πελατών μας λόγω της χρήσης κακής ποιότητας επενδύσεων. Φτηνές επενδύσεις πισίνας με Liner παρέχουν την ψευδαίσθηση οικονομίας λόγω χαμηλού κόστους και είναι πολύ πιθανό να μην αντέξουν στις Κυπριακές κλιματικές συνθήκες. Γι’ αυτόν το λόγο ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση επενδύσεων πισίνας με Liner Αμερικής.

3. Η φιλοσοφία μας είναι ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για την επιτυχία μιας εργασίας – και αυτός είναι να γίνει σωστά η δουλειά. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τους δικούς μας άριστα εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν ως κίνητρο την άριστη εργασία.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ. Παράλληλα με την εγγύηση του κατασκευαστή παρέχουμε εγγύηση ποιότητας κατασκευής για διάστημα 60 μηνών μετά την εγκατάσταση της επένδυσης με Liner.

5. Παράλληλα με την επένδυση της πισίνας με Liner αναλαμβάνουμε και οποιαδήποτε τροποποίηση ή βελτίωση, την οποία οι ιδιοκτήτες συχνά επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της επένδυσης με Liner. Για παράδειγμα:

 • Εγκατάσταση εσωτερικών σκαλοπατιών σε μία γωνία της πισίνας
 • Λείανση του πατώματος και του κέλυφους της πισίνας πριν την τοποθέτηση νέας επένδυσης με Liner.
 • Έλεγχος πίεσης, ανίχνευση διαρροής και επισκευή.
 • Αντικαταστήστε ελαττωματικά ή σπασμένα skimmers.
 • Αντικαταστήστε τα χαλασμένα φώτα με νέα φώτα τύπου LED.
 • Αντικατάσταση στα επιχείλια πισίνας.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Αφαίρεση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Απομάκρυνση άλγης, η οποία έχει συσσωρευθεί στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας κάτω από την παλαιά επένδυση με Liner.
 • Μικροεπισκευές των τοιχωμάτων και του πυθμένα της πισίνας.
 • Επένδυση της πισίνας με LINER σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη.
 • Εφαρμογή λευκού αντιολισθητικού υλικού στα σκαλοπάτια εισόδου της πισίνας ή στα σκαλοπάτια Ρωμαϊκού τύπου.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Εκκένωση του νερού της πισίνας, παρόλο που σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή της.
 • Επισκευές ή επιπρόσθετη εργασία στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας που φαίνονται μετά την απομάκρυνση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Παραδείγματα αυτού είναι ρωγμές στο σκυρόδεμα, διείσδυση ριζών δέντρων, υπερβολικές ποσότητες αλγών/βλέννας και εκτεθειμένο σκυρόδεμα που έχει σκουριάσει.
 • Κόστος για νέα faceplates, αποχετευτικούς αγωγούς, επιστροφές και φωτισμό πισίνας. Αυτά χρεώνονται επιπρόσθετα, όπου αυτό απαιτείται.
 • Κόστος νερού για πλήρωση της πισίνας με νερό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επένδυσης με Liner. Ωστόσο, αυτό μπορούμε να το διευθετήσουμε εμείς για εσάς.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε να σας δώσουμε προσφορά, παρακαλώ ρωτήστε μας. Λόγω των πολλών παραλλαγών στο μέγεθος, σχήμα, βάθος και fittings της πισίνας, είμαστε σίγουροι ότι θα χρειαστεί εκ μέρους μας μια επί τόπου επίσκεψη του χώρου σας πριν την τελική προσφορά.

* Η δεκαετής εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής υπόκειται σε περιορισμούς συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: τη σωστή χρήση ποιοτικών (Ευρωπαικών) χημικών ουσιών καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, διατήρηση της σωστής στάθμης του νερού καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, αποφυγή υπερβολικής χρήσης αντιηλιακών από τους λουόμενους, αποφυγή ισχυρών καθαριστικών ή ισχυρών χημικών ουσιών, φθορά από απροσεξία η επι σκοπόν στην επένδυση, κακή χρήση, θεομηνία κλπ. Λεπτομερείς επεξηγήσεις παρέχονται  αν το ζητήσετε.

Payment Methods