header-elite-safety-fence.jpg
Φωτογραφίες Εγκατάστασης
Μαρτυρίες

Μια άκρως επαγγελματική εταιρεία, με την οποία συναναστρέφεται κανείς με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Οι Dan & Brian εγκατέστησαν μία πολύ όμορφη μαύρη προστατευτική περίφραξη πισίνας, αμέσως (36 ώρες) μετά την αποδοχή από μένα της προσφοράς που μου έκαναν. Η όλη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος κύλησε πολύ ομαλά. Επιτέλους μπορώ να κοιμάμαι ήσυχα τις νύχτες γνωρίζοντας ότι τα παιδιά μου δεν θα περιπλανηθούν προς την πισίνα χωρίς επίβλεψη. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις συμβουλές σου Gemma.

Gemma Booth, Pissouri, Limassol

Σας ευχαριστούμε κύριοι για την απίστευτη εργασία που κάνατε! Ο γιος μας είναι ασφαλής στο κήπο, κάτι που σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να απολαμβάνουμε την παραμονή μας έξω στον κήπο, χωρίς να ανησυχούμε ότι το παιδί μπορεί με κάποιο τρόπο να περάσει πέρα από την περίφραξη. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει πέρα από την περίφραξη!! Χαρήκαμε ιδιαίτερα με τον επαγγελματισμό σας και την επικοινωνία που είχαμε μαζί σας. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε ζητήσει μια καλύτερη υπηρεσία ή ένα καλύτερο προϊόν.

Alexis Liatsos, Pyrgos, Limassol

Wow! Have been completely impressed from start to finish with the amazing customer service we received! Lloyd was always super quick with his responses which was all the more impressive given our time difference in the USA! The safety fence is exactly what I wanted and the peace of mind is priceless… Also the payment in instalments was incredibly helpful. Overall could not recommend Safe.T.First more. They have shown me that professionalism is not a lost art after all.

Victoria Gianopoulos-Johnson, Erimi, Limassol

Νταν σ’ ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά που έκανες. Με συνδυασμό συγχρονισμού, ανταπόκρισης, πελατοκεντρικής προσέγγισης και επαγγελματικά ολοκληρωμένης δουλειάς – θα σε σύστηνα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ψάχνει για ποιοτική εργασία σε σχέση με τα χρήματα που δίνει. Θα ήταν αδιανόητο έχοντας τέσσερα παιδιά να μην έχουμε περίφραξη γύρω από την πισίνα – απλά έπρεπε να βρούμε την εταιρεία που θα μπορούσε να τηρήσει την προθεσμία που θέσαμε και να προσφέρει την αναμενόμενη ποιότητα.

Martin Harutunian, Έμπα, Πάφος

Θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε τον Νταν και την ομάδα του για τις πραγματικά επαγγελματικές υπηρεσίες και την ποιοτική εργασία κατά την εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης γύρω από την πισίνα μας. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προϊόν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ποιότητα και η εξυπηρέτηση και εγκατάσταση από τον Νταν και την ομάδα του δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ποιοτική εργασία, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Γιώργος και Σταυρούλα Ζορπά, Στρόβολος, Λευκωσία

Διαβάστε όλες τις Μαρτυρίες

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για την παρεμπόδιση ατυχημάτων πνιγμού σε παιδιά ηλικίας 1-6 ετών που ανήκουν στην ομάδα «υψηλού κινδύνου». 91% των πελατών μας επιλέγουν την προστατευτική περίφραξη πισίνας. Και ο λόγος είναι ο εξής:

 • Η προστατευτική περίφραξη πισίνας είναι ένα προϊόν προστασίας που προσφέρει ασφάλεια όλο το διάστημα που είναι τοποθετημένη, ενώ η προστασία που προσφέρει το προστατευτικό κάλυμμα ή το προστατευτικό δίχτυ χάνεται μόλις ένα απ’ αυτά αφαιρεθεί από την πισίνα για να κολυμπήσετε.
 • Ο χρόνος και η προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλετε για να αφαιρέσετε ένα προστατευτικό κάλυμμα ή ένα προστατευτικό δίχτυ μπορεί να δράσουν αποτρεπτικά ώστε να μην αποφασίσετε να κάνετε μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα κατά τη διάρκεια μιάς ζεστής καλοκαιρινής μέρας.
 • Η προστατευτική περίφραξη πισίνας είναι συνήθως το φθηνότερο είδος σε προϊόντα ασφάλειας.
 • Η προστατευτική περίφραξη πισίνας είναι σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική όσο και το προστατευτικό κάλυμμα στο να εμποδίζει τα φύλλα και τις ακαθαρσίες να εισχωρήσουν στην πισίνα.

ΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΙΣΙΝΑΣ “ELITE”

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία που κάνουν την δική μας προστατευτική περίφραξη πισίνας «Elite» τόσο μοναδική είναι τα ακόλουθα:

1. Η προστατευτική περίφραξη πισίνας «Elite» μπορεί να αφαιρεθεί τελείως. Εάν δεν χρειάζεται η περίφραξη στην πισίνα, μπορεί να αφαιρεθεί σε διάστημα μερικών μόνο λεπτών, να τυλιχθεί σε δέσμες, οι οποίες είναι βολικές και εύκολες στη μεταφορά και έπειτα να αποθηκευθεί. Όταν ξαναχρειαστείτε την περίφραξη μπορείτε να την επανατοποθετήσετε σε μερικά λεπτά.

2. Τα κομμάτια της προστατευτικής περίφραξης πισίνας «Elite» που είναι κατασκευασμένα από ένα λεπτό συρματένιο δίχτυ είναι διάφανα. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε τι γίνεται στην πισίνα οποιαδήποτε στιγμή και είναι και ευχάριστο στο μάτι σε σύγκριση με κατασκευές από ξύλο, ατσάλι ή μπετόν, οι οποίες δεν ταιριάζουν με το περιβάλλον της πισίνας και του κήπου σας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες περιφράξεις, τα κομμάτια της προστατευτικής περίφραξης πισίνας «Elite» που είναι κατασκευασμένα από λεπτό συρματένιο δίχτυ δεν διαθέτουν στήριγμα για τα χέρια ή τα πόδια των παιδιών. Έτσι τα παιδιά δεν μπορούν να σκαρφαλώσουν πάνω από την περίφραξη ούτε και να τρυπώσουν κάτω απ’ αυτή.

3. Η εμφάνιση έχει σημασία: οι πελάτες μας αναφέρουν ότι τους αρέσει πολύ το πώς φαίνεται η προστατευτική περίφραξη πισίνας «Elite» – κυρίως η προστατευτική περίφραξη χρώματος μπεζ, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα της κυπριακής φύσης. Οι περιφράξεις διατίθενται επίσης και σε άλλους δύο χρωματισμούς: σε σκούρο πράσινο και σε μαύρο.Μπορούμε να κατασκευάσουμε την προστατευτική σας περίφραξη πισίνας σε όποιο σχήμα θέλετε… και σ΄όποιο μέγεθος θέλετε, μεγάλη ή μικρή, αρκεί να παραμείνει βολική και ασφαλής.

Οι στύλοι της προστατευτικής περίφραξης είναι κατασκευασμένοι από κράμα αλουμινίου και έχουν μια επίστρωση σκόνης πάνω τους, η οποία εμποδίζει τη διάβρωση και βοηθά να διατηρηθεί η ωραία εμφάνιση της περίφραξης για πάρα πολλά χρόνια. Το ανοξείδωτο ατσάλι που χρησιμοποιούμε για τις βίδες και τα σίδερα στο κάτω μέρος των στύλων είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά. Όλα τα υλικά είναι ανθεκτικά στη μούχλα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

4. Οι προδιαγραφές για τις προστατευτικές μας περιφράξεις πισίνας «Elite»ικανοποιούν ή υπερβαίνουν τα κριτήρια των χωρών εκείνων που έχουν καθορίσει κανονισμούς για ασφάλεια στην πισίνα.

Για παράδειγμα:

 • Η προστατευτική περίφραξη πισίνας «Elite» έχει ύψος 1,2 μέτρα – αξία που θεωρείται παγκοσμίως ως το κατώτερο ύψος για μια προστατευτική περίφραξη πισίνας.
 • Οι περισσότεροι κατασκευαστές των προστατευτικών περιφράξεων πισίνας τοποθετούν τους στύλους της περίφραξης σε μια απόσταση 100 εκατ. μεταξύ τους. Οι δικές μας περιφράξεις έχουν στύλους με απόσταση μόνο 80 εκατ. μεταξύ τους. Αυτό κάνει την περίφραξη να είναι πιο δυνατή, πιο σταθερή και πιο ασφαλής.
 • Κάθε τμήμα της προστατευτικής περίφραξης ενώνεται με το επόμενο με συνδετήρες ασφάλειας, οι οποίοι είναι ακίνδυνοι για παιδιά.
 • Η είσοδος ασφάλειας ‘Elite’ έχει μεντεσέδες με ελατήρια κάτι που την βοηθάει να κλείνει αυτόματα. Έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο η είσοδος να παραμείνει κατά λάθος ανοιχτή.
 • Η είσοδος σφραγίζει από μόνη της και σφραγίζει αυτόματα κάθε φορά που περνάτε από την είσοδο. Έτσι αποκλείεται το ενδεχόμενο η είσοδος να παραμείνει κατά λάθος ξεκλείδωτη
 • Η είσοδος κλειδώνει επίσης με κλειδί, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εμποδίσετε την είσοδο των μεγαλύτερων παιδιών ή των ατόμων στα οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος.
 • Το πόμολο της εισόδου ασφάλειας είναι τοποθετημένο σε ύψος 1,5 μέτρων από το έδαφος και για να ανοίξει κάποιος την είσοδο χρειάζεται να χρησιμοποιήσει και τα δύο του χέρια, κάτι που είναι αδύνατο να κατορθώσει η ομάδα παιδιών του υψηλού κινδύνου.

5. Κρατά τα παιδιά ασφαλή στα πάρτυ γενεθλίων. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς..

6. Εγγύηση: Η προστατευτική περίφραξη πισίνας ‘Elite’ έχει εγγύηση 5 χρόνια (υπό όρους).

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εάν θέλετε να σας δώσουμε το κόστος, παρακαλώ ζητήστε το. Τελικά ρίξτε μια ματιά στο βίντεό μας, το οποίο σας δείχνει πως γίνεται η εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης ‘Elite’:ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε παραγγελίες προστατευτικών περιφράξεων πισίνας σ’ οποιοδήποτε σχεδόν μέρος του κόσμου. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

Payment Methods