lloyd
Lloyd Owens, Διευθυντής

Καλώς ορίσατε στην Safe.T.First Pool Safety Ltd – την πρώτη εταιρεία της Κύπρου στον τομέα της ασφάλειας της πισίνας.

Η ασφάλεια στην πισίνα είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας και για το λόγο αυτό έχουμε δεσμευθεί να κάνουμε τις πισίνες της Κύπρου 100% ασφαλή για παιδιά κάθε ηλικίας.

Και όχι μόνο της Κύπρου αφού εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πολλές χώρες του κόσμου. Ειδικευόμαστε στην προμήθεια και εγκατάσταση προστατευτικών περιφράξεων πισίνας, προστατευτικών περιφράξεων πισίνας DIY, προστατευτικών περιφράξεων περιμετρικού δαπέδου πισίνας, προστατευτικών διχτυών πισίνας, προστατευτικών καλυμμάτων πισίνας και χειμερινών καλυμμάτων προστασίας από ακαθαρσίες.

Στις υπηρεσίες μας συμπεριλάβαμε τώρα και επανεπενδύσεις πισίνας με LINER καθώς επίσης και αντιολισθητικές μεθόδους επεξεργασίες.

Τα προϊόντα μας ικανοποιούν ή και ξεπερνούν τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας της πισίνας της Γαλλίας, Αμερικής, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και Νοτίου Αφρικής.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στην αγορά τα καλύτερα προϊόντα ασφάλειας της πισίνας, να τα εγκαταστήσει με βάση πολύ ψηλές προδιαγραφές και να προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική, πρώτης τάξεως εμπειρία κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας.Αναρωτιέστε αν το επιτυγχάνουμε αυτό; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όντως το επιτυγχάνουμε, αλλά μια και οι καλύτεροι κριτές της δουλειάς μας είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας, διαβάστε στη στήλη Μαρτυρίες τι έχουν να πουν για μας.

Είμαστε περήφανοι για τις προστατευτικές μας περιφράξεις, τα προστατευτικά μας δίχτυα, τα προστατευτικά μας καλύμματα αλλά και για τα χειμερινά μας καλύμματα προστασίας από ακαθαρσίες καθώς επίσης και για την δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει κάθε εγκατάσταση προϊόντων ασφάλειας για την πισίνα, κάτι που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μας στη στήλη Φωτογραφίες.

Ανεξαιρέτως του μεγέθους της πισίνας σας, του σχήματος του κήπου σας ή και της οικονομικής σας ευχέρειας, εμείς σας προσφέρουμε μια λύση για την ασφάλεια στην πισίνα, η οποία είναι κατάλληλη για σας. Για να μάθετε περισσότερα ρίξτε μια ματιά στις αντίστοιχες σελίδες αυτής της ιστοσελίδας, έπειτα επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επιτόπου εξέταση και προσφορά.

Μαρτυρίες

Νταν σ’ ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά που έκανες. Με συνδυασμό συγχρονισμού, ανταπόκρισης, πελατοκεντρικής προσέγγισης και επαγγελματικά ολοκληρωμένης δουλειάς – θα σε σύστηνα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ψάχνει για ποιοτική εργασία σε σχέση με τα χρήματα που δίνει. Θα ήταν αδιανόητο έχοντας τέσσερα παιδιά να μην έχουμε περίφραξη γύρω από την πισίνα – απλά έπρεπε να βρούμε την εταιρεία που θα μπορούσε να τηρήσει την προθεσμία που θέσαμε και να προσφέρει την αναμενόμενη ποιότητα.

Martin Harutunian, Έμπα, Πάφος

Θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε τον Νταν και την ομάδα του για τις πραγματικά επαγγελματικές υπηρεσίες και την ποιοτική εργασία κατά την εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης γύρω από την πισίνα μας. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προϊόν τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ποιότητα και η εξυπηρέτηση και εγκατάσταση από τον Νταν και την ομάδα του δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν ποιοτική εργασία, άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.

Γιώργος και Σταυρούλα Ζορπά, Στρόβολος, Λευκωσία

Απλά θα ήθελα να πω ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” γι’ αυτή την θαυμάσια εργασία εγκατάστασης καλύμματος πισίνας. Κάνατε ακριβώς ότι σας ζητήσαμε στο ανάλογο χρονικό πλαίσιο. Πόσο αναζωογονητικό είναι να συνεργάζεσαι με μια εταιρεία που κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται. Ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί σε σχέση με το προϊόν σας και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι από την εργασία σας.

John and Carilyn Telford, Πισσούρι, Λεμεσός

Διαβάστε όλες τις Μαρτυρίες

INTERNATIONAL SALES Though based in Cyprus, we welcome enquiries from all over the World. Please contact us if you’re looking for a pool safety fence, pool safety net, pool safety cover or winter debris cover if you live in: Albania, Algarve, Armenia, Athens, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Canary Islands, Cairo, Channel Islands, Corfu, Corsica, Crete, Croatia, the Czech Republic, Dubai, Egypt, England, France, Germany, Greece, Holland, Hungary, Iran, Ireland, Israel, Italy, Jordan, Kefalonia, Kos, Lebanon, Libya, Lithuania, Macedonia, Madeira, Majorca, Malta, Minorca, Monaco, Oman, Portugal, Qatar, Rhodes, Romania, Russia, Santorini, Sardinia, Saudi Arabia, Serbia, Sicily, Slovakia, Slovenia, Spain, Spetse, Switzerland, Thessaloniki, UAE, UK or Zakinthos.
News

NEOTEΡO! EΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER
Εάν η δική σας επένδυση πισίνας με Liner από PVC φαίνεται παλαιά και χρησιμοποιημένη μπορούμε να την αντικαταστήσουμε τοποθετώντας μια ολοκαινούργια επένδυση με Liner υψηλής ποιότητας. Επιλέξτε από 12 διαφορετικά σχέδια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ΝΕΟΤΕΡΟ! ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Ως επιφάνειες δαπέδων χρησιμοποιούνται ευρέωςστην Κύπρο εντός και γύρω από το σπίτι πλακάκια από γρανίτη, κεραμικό και πορσελάνη. Σκληρές επιφάνειες σαν και αυτές είναι ιδιαίτερα ολισθηρέςόταν είναι βρεγμένες και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα ολίσθησης/πτώσης. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να ξεπεράσετε το πρόβλημα.
ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Χρειάζεστε μια Προστατευτική Περίφραξη Πισίνας – αλλά τα χρήματα είναι περιορισμένα; Οικογένειες με μικρά παιδιά δικαιούνται να διαλέξουν το σχέδιο «Εύκολης Πληρωμής», όπου οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε διάστημα 3 ή περισσότερων μηνών. Ζητήστε να μάθετε λεπτομέρειες.
ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
Πάντα πιστεύαμε ότι τόσο τα προϊόντα μας όσο και η τεχνική που χρησιμοποιούμε δεν μπορούν να συναγωνιστούν όμως παρόλα αυτά εκπλαγήκαμε όταν αυτό επισφραγίστηκε τον Ιούνιο του 2011, όταν μας κάλεσαν να εγκαταστήσουμε ένα προστατευτικό κάλυμμα πισίνας σε μια Βασιλική Οικογένεια στη Μέση Ανατολή.
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ DIY;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; Η τιμή της Προστατευτικής Περίφραξης Πισίνας μόλις έγινε πιο προσιτή. Εάν εσείς (ή ένας συγγενής ή φίλος σας) έχετε τις ικανότητες να εγκαταστήσετε την περίφραξη μόνοι σας, τότε σκεφτείτε να βάλετε την Προστατευτική Περίφραξη Πισίνας DIY. Πρόκειται για την ίδια, ανώτερης ποιότητας Προστατευτική Περίφραξη Πισίνας που χρησιμοποιείται και στις επαγγελματικές μας εγκαταστάσεις, με τη διαφορά ότι εσείς κάνετε όλη τη δουλειά… εξοικονομώντας συνεπώς ΠΟΛΛΑ χρήματα! Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα.

Περιφράξεις
Περιφράξεις
Προστατευτικές Περιφράξεις Πισίνας DIY
Προστατευτικές Περιφράξεις Πισίνας DIY
Περιφράξεις σε Ξύλινο Δάπεδο
Περιφράξεις σε Ξύλινο Δάπεδο
Προστατευτικά Καλύμματα – Με ράγες
Προστατευτικά Καλύμματα – Με ράγες
Δίχτυ Πισίνας
Δίχτυ Πισίνας
Χειμερινά Καλύμματα
Χειμερινά Καλύμματα
Ηλιακά Καλύμματα
Ηλιακά Καλύμματα
Πισίνες με Liner
Πισίνες με Liner
antiSLIP μέθοδοι
antiSLIP μέθοδοι
Αντιολισθητικά Πατάκια
Αντιολισθητικά Πατάκια
Payment Methods