Φωτογραφίες Εγκατάστασης

TΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ PVC; Το Κάλυμμα «Aχιλλέαs» είναι κατασκευασμένο από πυκνή, μη διαπερατή μεμβράνη PVC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, ακόμα και σε πισίνες υπερχείλισης. Πρόκειται για μια εναλλακτική λύση – την οποία προτιμούν ορισμένοι – σε σύγκριση με το δημοφιλές Χειμερινό Κάλυμμα.

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΠΟ PVC «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»;

  • Μπορεί να καλύψει μια πισίνα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο εμποδίζει πλήρως την διέλευση φωτός καθώς και την είσοδο ακαθαρσιών στην πισίνα– ακόμα και λεπτής σκόνης.
  • Όταν το κάλυμμα είναι τοποθετημένο, απαιτείται μηδαμινή ή δεν απαιτείται καθόλου παρακολούθηση ή συντήρηση της ποιότητας του νερού.
  • Το κάλυμμα μπορεί να παραμείνει σε επαφή με το νερό, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο σε μια πισίνα υπερχείλισης.
  • Επειδή είναι ένα συμπαγές κάλυμμα, η εξάτμιση του νερού είναι μηδενική.

εχει ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ το στερεο καλυμμα αποτο στερεο καλυμμα απο PVC; 

  • Ένα Στερεό Κάλυμμα από PVC δεν επιτρέπει στο νερό της βροχής να εισέλθει στο κάλυμμα. Κατά συνέπεια, κάθε φορά που βρέχει, το νερό θα συσσωρεύεται πάνω στο κάλυμμα σε μια πισίνα skimmer. Αυτό ίσως να είναι επικίνδυνο για μικρά παιδιά. Επιπρόσθετα, αν το νερό δεν αφαιρείται αμέσως, θα συσσορεύονται φύλλα και ακαθαρσίες στο νερό.
  • Στις πισίνες skimmer χρειάζεται ηλεκτρική αντλία για την απομάκρυνση του νερού πάνω από το κάλυμμα. Μπορείτε είτε να αγοράσετε μια φθηνή αντλία από ένα κατάστημα ή να σας προμηθεύσουμε εμείς μια πιο εξελιγμένη αντλία, η οποία θα λειτουργεί αυτόματα κάθε φορά που βρέχει. Δείτε τις φωτογραφίες κατά μήκος της σελίδας.
  •  Ένα Στερεό Κάλυμμα από PVC δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια άδεια πισίνα ή σε μια πισίνα, όπου η στάθμη του νερού δεν διατηρείται στο σωστό επίπεδο.

ΠΩΣ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»; Υπάρχουν διάφορες επιλογές και αυτές φαίνονται στις φωτογραφίες κατά μήκος της σελίδας. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε καθορίζεται από το είδος του δαπέδου γύρω από την πισίνα σας – είτε κεραμικά πλακάκια, πλακόστρωτα, σταμπωτά δάπεδα ή ξύλινα δάπεδα. Επινικελωμένοι κρίκοι τοποθετούνται γύρω από την ενισχυμένη περίμετρο του καλύμματος.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «AΧΙΛΛΕΑΣ»: Ευρωπαϊκό υλικό στο NFP 90-308 (12/2013), ειδικά κατασκευασμένο για καλύμματα πισίνας και εξαιρετικά ανθεκτικό στα χημικά της πισίνας. Βάρος 580g/m², θερμοκρασία ανθεκτική στους -30/+ 70°C.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; Παρόλο που το κάλυμμα «Αχιλλέας» είναι ισχυρό και ανθεκτικό, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κάλυμμα ασφαλείας, επειδή οι μηχανισμοί αγκίστρωσης που χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση του καλύμματος δεν είναι ασφαλείς για παιδιά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: Μπλε, μπεζ και Γκρι.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Το Στερεό Κάλυμμα πισίνας από PVC «Αχιλλέας» προσφέρεται με 2 χρόνια εγγύηση υπό όρους. Η αντλία νερού με εγγύηση 1 έτους.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε τα καλύμματά μας «Αχιλλέας» σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Παρακαλώse ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

Payment Methods