ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Ο μηχανισμός περιτύλιξης είναι μια μηχανική συσκευή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το ηλιακό σας κάλυμμα πάνω στην πισίνα και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε όταν αυτό δε χρειάζεται.

Ο μηχανισμός περιτύλιξης αποτελείται από έναν κεντρικό άξονα που στηρίζεται σε κάθε άκρο, πάνω στον οποίο είναι στερεωμένο το ηλιακό κάλυμμα. Συνήθως το ένα άκρο στήριξης είναι σταθερό, ενώ το άλλο έχει δύο τροχούς. Ο κεντρικός άξονας γυρίζει με τη χρήση ενός περιστρεφόμενου βραχίωνα, επιτρέποντας στο κάλυμμα να τυλιχτεί και να ξετυλιχτεί.

Ψάξαμε παντού για να βρούμε τους πιο επιλεγμένους, πιο ισχυρούς, πιο σταθερούς και πιο καλούς μηχανισμούς περιτύλιξης… και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον μηχανισμό περιτύλιξης Artemidos.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ARTEMIDOS

  • Το πιο σημαντικό είναι ο μηχανισμός περιτύλιξης να είναι σταθερός, έτσι ώστε να μην υποχωρεί κάτω από το βάρος του ηλιακού καλύμματος. Για το λόγο αυτό ο Μηχανισμός Περιτύλιξης Artemidos είναι δυνατός και έχει πολύ ενισχυμένη στήριξη στο κάθε άκρο.
  • Η μετακίνηση του μηχανισμού περιτύλιξης πρέπει να είναι εύκολη και γι ‘ αυτό το λόγο ο Μηχανισμός Περιτύλιξης Artemidos έχει ρόδες διαμέτρου σε αντίθεση με άλλους μηχανισμούς που έχουν μικρές ρόδες, τροχάκια ή δεν έχουν καθόλου τροχούς (συνηθισμένο μειονέκτημα άλλων μηχανισμών περιτύλιξης).
  • Ο περιστρεφόμενος βραχίωνας είναι μεγάλος, διευκολύνοντας έτσι το τύλιγμα του καλύμματος μέσω του Μηχανισμού Περιτύλιξης.
  • Ο κεντρικός άξονας είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και έχει μεγάλη διάμετρο, έτσι ώστε να μην υποχωρεί κάτω από το βάρος του καλύμματος.
  • Κάθε άκρο του Μηχανισμού Περιτύλιξης Artemidos έχει μια περόνη ασφάλισης για να κρατάει το κάλυμμα συνδεδεμένο με τον μηχανισμό περιτύλιξης, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχει ισχυρούς ανέμους. Οι περισσότεροι μηχανισμοί περιτύλιξης δεν έχουν αυτό το χαρακτηριστικό στοιχείο.
  • Ο Μηχανισμός Περιτύλιξης προσφέρεται με 10 ιμάντες, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με οποιοδήποτε κάλυμμα. Οι ιμάντες μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε κατά μήκος του κεντρικού άξονα.
  • Ο κεντρικός άξονας μπορεί να επεκταθεί και να δεχθεί οποιοδήποτε ηλιακό κάλυμμα πλάτους μέχρι 5 μέτρα. Επίσης προσφέρεται και Μηχανισμός Περιτύλιξης Artemidos για καλύμματα που φτάνουν τα 7 μέτρα πλάτος.

ΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ

Συνήθως προσφέρουμε το Μηχανισμό Περιτύλιξης Artemidos σε μορφή DIY σετ (Συναρμολόγηση από εσάς). Το σετ προσφέρεται σε δύο κουτιά 246x21x11cms και 65x57x12cms 6.6kg.  Συνδυασμένο βάρος 16.5kg. Για τη συναρμολόγηση χρειάζεστε 20-30 λεπτά και απαιτείται να έχετε ένα ελάχιστο επίπεδο ικανότητας συναρμολόγησης. Απαιτούνται ελάχιστο μόνο τα βασικά εργαλεία. Ωστόσο, εάν προτιμάτε μπορούμε να συναρμολογήσουμε εμείς τον μηχανισμό περιτύλιξης για σας και να τον παραδώσουμε στο σπίτι ή στην εργασία σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Σας προσφέρουμε τον Μηχανισμό Περιτύλιξης Artemidos με μια 1-ετή εγγύηση που καθορίζεται κατ’ αναλογία, με όρο ότι ο μηχανισμός περιτύλιξης θα συναρμολογηθεί σωστά από την αρχή.

Payment Methods