manual.jpg
Φωτογραφίες Εγκατάστασης
Μαρτυρίες

Πριν λίγο καιρό ο Νταν και ο Μπράιαν μας εγκατέστησαν ένα προστατευτικό κάλυμμα πισίνας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπέροχη αυτή εγκατάσταση, κάνατε πολύ καλή δουλειά.

Πριν μερικά χρόνια αγοράσαμε ένα παρόμοιο κάλυμμα για την πισίνα μας στην Αμερική. Ήταν και αυτό ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο άντεξε πολλά χρόνια, ήταν ασφαλές καθώς επίσης και αισθητικά όμορφο. Για αρκετό καιρό ψάχναμε να βρούμε εδώ στην Κύπρο ένα ποιοτικό κάλυμμα πισίνας και τελικά βρήκαμε την εταιρεία σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε το δικό σας προστατευτικό κάλυμμα πισίνας και θα σας συστήσουμε ένθερμα σε όλους εκείνους που χρειάζονται το προϊόν σας.

Aνδριανή & Otto Mentzel, Καλόγηροι, Λεμεσός και ΗΠΑ

ΣΚΟΠΟΣ: Οι άνθρωποι διαλέγουν ένα προστατευτικό κάλυμμα πισίνας για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον επειδή θέλουν ένα προϊόν, το οποίο να είναι ασφαλές, έτσι ώστε να εμποδίζει τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια ζώα από πιθανή πτώση στην πισίνα. Συγχρόνως ψάχνουν για ένα κάλυμμα, το οποίο να προστατεύει την πισίνα. Το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας πληροί και τις δύο αυτές προϋποθέσεις.

Τα προστατευτικά καλύμματα πισίνας εκτός από το γεγονός ότι κρατούν την πισίνα καθαρή, μειώνουν στο ελάχιστο την απώλεια νερού λόγω εξάτμισης. Επίσης μειώνουν και την χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού της πισίνας. Ορισμένα άτομα που έχουν ήδη στην κατοχή τους το προστατευτικό κάλυμμα, μειώνουν ακόμη περισσότερο το κόστος συντήρησης με το να μην χρησιμοποιούν καθόλου την πισίνα τους κατά τους χειμερινούς μήνες. Όλα αυτά οδηγούν στην αποταμίευση χρημάτων, τα οποία βοηθούν στο να καλυφθεί το κόστος του καλύμματος.

Το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας είναι σχεδόν ίδιο με το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες. Παρόλα αυτά υπάχουν κάποιες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ:

 • Το προστατευτικό κάλυμμα σχεδιάζεται αποκλειστικά με το θέμα της ασφάλειας ως βασική προϋπόθεση – η προστασία που προσφέρει από τις σκόνες και τις ακαθαρσίες που μαζεύονται λόγω του ανέμου είναι ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημά του. Αντίθετα ο μοναδικός σκοπός του χειμερινού καλύμματος προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες είναι να κρατήσει τα φύλλα, τις σκόνες, τις ακαθαρσίες καθώς και τα ζώα και φυτά μακριά από την πισίνα. Η ασφάλεια ενός παιδιού δεν μπορεί να διασφαλιστεί  με το χειμερινό κάλυμμα.
 • Τα  λουριά  του προστατευτικού καλύμματος έχουν 1 μέτρο απόσταση μεταξύ τους – είναι πολύ πιο κοντινά σε απόσταση από τα 1,25 – 1,5 μέτρα του χειμερινού καλύμματος.Και αντίθετα με το χειμερινό κάλυμμα τα λουριά του προστατευτικού καλύμματος είναι στερεωμένα τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του καλύμματος. Επίσης το πυκνοπλεγμένο συρματένιο δίχτυ πολυπροπυλενίου, το οποίο χρησιμοποιείται στο προστατευτικό κάλυμμα, έχει περισσότερες κλωστές απ’ ότι το χειμερινό κάλυμμα. Και τα τρία χαρακτηριστικά στοιχεία μαζί ενωμένα δημιουργούν μια πολύ δυνατή και ανθεκτική κατασκευή, η οποία μπορεί να αντέξει το βάρος πολλών ενηλίκων.
 • Με το προστατευτικό κάλυμμα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο κλείσιμο των κενών γύρω από οποιεσδήποτε ανοξείδωτες σκάλες που οδηγούν στην πισίνα.
 • Είναι πολύ σημαντικό ότι ο μηχανισμός αγκίστρωσης του προστατευτικού καλύμματος είναι πολύ πιο ασφαλής από αυτόν του χειμερινού καλύμματος. Χρειάζεται ένα ειδικό εργαλείο για την απομάκρυνση του καλύμματος από τα χάλκινα αγκίστρια, τα οποία είναι τοποθετημένα γύρω από το πλαίσιο της πισίνας. Και χωρίς το εργαλείο αυτό δεν μπορεί να αφαιρεθεί το κάλυμμα. Το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες αντιθέτως μπορεί να αφαιρεθεί σχετικά εύκολα από την πισίνα.

Το μήνυμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο,  εάν θέλετε να έχετε μια ασφαλή πισίνα – η οποία θα είναι και συγχρόνως καθαρή, ως επιπρόσθετο πλεονέκτημα  – τότε χρειάζεστε ένα προστατευτικό κάλυμμα πισίνας. Όμως εάν απλώς θέλετε να κρατήσετε τα φύλλα, τις σκόνες, τις ακαθαρσίες καθώς και τα ζώα και φυτά μακριά από την πισίνα σας, έχοντας απλώς ένα μηδαμινό ποσοστό ασφάλειας, τότε μπορείτε να επιλέξετε το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

Μόνο όταν δείτε, νιώσετε και χρησιμοποιήσετε ένα από τα Προστατευτικά μας Καλύμματα θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τον άψογο τρόπο σχεδιασμού και κατασκευής τους. Επιπρόσθετα όμως:

 • Τα προστατευτικά μας καλύμματα κατασκευάζονται κατά παραγγελία έτσι ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σ’ όλα τα σχέδια και μεγέθη πισίνας.
 • Τα σκαλοπάτια και οι ανοξείδωτες σκάλες δεν προυσιάζουν πρόβλημα αφού γίνεται ανάλογη προσαρμογή.
 • Δεν απαιτούνται μεγάλες εκσκαφές γύρω από την πισίνα. Τα προστατευτικά μας καλύμματα μπορούν να εφαρμόσουν εύκολα σε κάθε είδος πισίνας.
 • Το κάλυμμα από συρματένιο δίχτυ επιτρέπει στο νερό της βροχής να φιλτράρεται διαμέσω του καλύμματος, καταλήγοντας στην πισίνα. Αυτό όχι μόνο μειώνει την ποσότητα του νερού που απαιτείται να αναπληρωθεί, αλλά σημαίνει συγχρόνως ότι δεν μαζεύεται στάσιμο νερό πάνω στο κάλυμμα.
 • Τα καλύμματά μας δεν επιρεάζονται από τα χημικά είδη καθαρισμού της πισίνας, συμπεριλαμβανομένου και του χλωρίου. Επίσης δεν αφήνουν τις υπεριώδεις ακτίνες να περάσουν και είναι ανθεκτικά στη μούχλα.
 • Σας προσφέρουμε τα προστατευτικά μας καλύμματα μαζί μ’ ένα εργαλείο αφαίρεσης του καλύμματος και μια τσάντα αποθήκευσης.
 • Αισθητικά τα προστατευτικά μας καλύμματα έχουν μια πολύ ωραία εμφάνιση … και εσείς έχετε την επιλογή μεταξύ τριών χρωμάτων:  Πράσινο του Δάσους (ForestGreen),  Μπλε του Ωκεανού (OceanBlue)  και Μαύρο (DesignerBlack).
 • Και έχοντας αφήσει τα καλύτερα νέα για το τέλος – τα προστατευτικά μας καλύμματα κοστίζουν πολύ λιγότερα από τα ηλεκτρομηχανικά καλύμματα.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα προστατευτικά μας καλύμματα έχουν δωδεκαετή εγγύηση (υπό όρους).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε ταπροστατευτικά καλύμματα σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

Payment Methods