header-pool-liners.jpg
Φωτογραφίες Εγκατάστασης
Μαρτυρίες

Θα ήθελα απλώς να σημειώσω την εκτίμησή μου για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στην αντικατάσταση του liner της πισίνας μου. Η φροντίδα και προσοχή στις λεπτομέρειες εξασφάλισαν από την αρχή μέχρι το τέλος ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι Dan, Brian και James έκαναν ακριβώς αυτό που είπατε ότι θα κάνουν, να είναι δηλαδή υπερήφανοι για την εργασία τους, ώστε να είναι σίγουροι ό, τι αυτό που επιτεύχθηκε αντικατοπτρίζει την εμπειρία τους και την καλύτερη δυνατή προσπάθειά τους. Δεν θα δίσταζα να σύστηνα εσάς και την εταιρεία σας σε όποιον σκέφτεται να αντικαταστήσει το liner της πισίνας του, αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι μαρτυρία για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Σας ευχαριστώ πολύ, για άλλη μια φορά.

Hugh O'Donnell, Mandria, Paphos

Σας ευχαριστώ για τον εμπεριστατωμένο και επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο εσείς και η ομάδα σας αναλάβατε το έργο αυτό. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ.

David Sprague, Peyia, Paphos

Lloyd, θα θέλαμε απλά να πούμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε σένα καθώς και στους Dan και James για τον τρόπο που όλοι εργαστήκατε για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του καινούργιου liner της πισίνας μας. Λάβαμε άψογη εξυπηρέτηση ως πελάτες και αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη σας επίσκεψη σε μας και έπειτα κατά την προσφορά που μας δώσατε και την επιθεώρηση και εγκατάσταση που κάνατε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση της νέας επένδυσης της πισίνας μας και αυτό επιβεβαιώθηκε και απ’ όλους τους φίλους μας και την οικογένειά μας που μας επισκέφτεται. Η σκούρα επένδυση πισίνας κρατά σίγουρα την πισίνα ζεστή κατά περίπου τέσσερις βαθμούς περισσότερο από αυτή των γειτόνων μας!! Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα διστάζαμε καθόλου να συστήναμε την εταιρεία σας.

John and Trish Daffin, Sea Caves, Paphos

Φαίνεται φανταστικό, ευχαριστώ πολύ.

G. Abuaita, Peyia and UK

Την Safe.T.First μου την σύστησε ένας πελάτης μου στο Aphrodite Hills (Ασχολούμαι με ακίνητα και πισίνες). Χρειαζόμουν για έναν πελάτη μου να γίνει επένδυση πισίνας 10 Χ 5μ σε ένα ασφυκτικά στενό χρονοδιάγραμμα. Όχι μόνο ολοκληρώθηκε η εργασία έγκαιρα αλλά και η ποιότητα της δουλειάς ήταν καταπληκτική. Έκαναν τέλεια δουλειά και η πισίνα φαίνεται τώρα πολύ όμορφη

N. Δημητρίου, Πάφος

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER ΑΠΟ PVC ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 8-12 ΧΡΟΝIA. Έπειτα η επένδυση με Liner πρέπει να αντικατασταθεί. Όταν φθάσει ο καιρός της αντικατάστασης είναι πολύ σημαντικό να γίνει μια σωστή επιλογή όσον αφορά το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την επένδυση καθώς επίσης και την εταιρεία που θα αναλάβει την αντικατάσταση της επένδυσης πισίνας με Liner.
Οι επενδύσεις πισίνας με Liner Γερμανίας θεωρούνται γενικά οι καλύτερες. Οι ενισχυμένες αυτές επενδύσεις έχουν πάχος 1,5 -1,6 χιλιοστά και προφέρονται σ’ ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών σχεδίων.Οι μεμβράνες με Liner είναι αναλοίωτες στην υπεριώδη ακτινοβολία και ανθεκτικές στη φθορά του χρόνου, στην μυκητιακή και βακτηριακή δράση, λεκέδες, τριβή και γρατζουνιές.
Οι κατασκευαστές της επένδυσης πισίνας με πολυετή πείρα και αναγνώριση είναι τόσο σίγουροι για το προϊόν που προσφέρουν, ώστε εγγυούνται τις αδιάβροχες ιδιότητες της επένδυσης πισίνας με Liner για περίοδο μέχρι και 10 χρόνια*.
Παρόλο ότι η ποιότητα της επένδυσης πισίνας που θα χρησιμοποηθεί είναι σημαντική, εξίσου σημαντική είναι και η ικανότητα των ατόμων που θα κάνουν την εγκατάσταση. Τα άτομα αυτά πρέπει να έχουν έναν πλούτο γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ SAFE.T.FIRST ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ TΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ME LINER;

1. Η Safe.T.First έχει μια αξιοζήλευτη φήμη για επαγγελματισμό, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλής ποιότητας κατασκευές. Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2005 αποκτήσαμε φήμη στην εγκατάσταση της προστατευτικής περίφραξης πισίνας με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές. Το 2008 ξεκινήσαμε την εγκατάσταση καλυμμάτων πισίνας και τώρα είμαστε ο κορυφαίος προμηθευτής του είδους σ’ όλη την Κύπρο. Το 2014 αποφασίσαμε να θέσουμε νέα πρότυπα στον τομέα της επένδυσης πισίνας με Liner.

2. Προμηθεύουμε την αγορά με μόνο υψηλής ποιότητας επενδύσεις με Liner. Εμείς δεν διακυβεύουμε τη φήμη μας με κίνδυνο την απογοήτευση των πελατών μας λόγω της χρήσης κακής ποιότητας επενδύσεων. Φτηνές επενδύσεις πισίνας με Liner παρέχουν την ψευδαίσθηση οικονομίας λόγω χαμηλού κόστους και είναι πολύ πιθανό να μην αντέξουν στις Κυπριακές κλιματικές συνθήκες. Γι’ αυτόν το λόγο ειδικευόμαστε στην τοποθέτηση επενδύσεων πισίνας με Liner Γερμανίας.

3. Η φιλοσοφία μας είναι ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για την επιτυχία μιας εργασίας – και αυτός είναι να γίνει σωστά η δουλειά. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τους δικούς μας άριστα εξιδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν ως κίνητρο την άριστη εργασία.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ. Παράλληλα με την εγγύηση του κατασκευαστή παρέχουμε εγγύηση ποιότητας κατασκευής για διάστημα 12 μηνών μετά την εγκατάσταση της επένδυσης με Liner.

5. Παράλληλα με την επένδυση της πισίνας με Liner αναλαμβάνουμε και οποιαδήποτε τροποποίηση ή βελτίωση, την οποία οι ιδιοκτήτες συχνά επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της επένδυσης με Liner. Για παράδειγμα:

 • Λείανση του πατώματος της πισίνας πριν την τοποθέτηση νέας επένδυσης με Liner.
 • Έλεγχος πίεσης, ανίχνευση διαρροής και επισκευή.
 • Αλλαγή φίλτρου με την χρήση κόκκων άμμου ή γυαλιού.
 • Αντικατάσταση των επιχειλίων πισίνας.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Αφαίρεση και απομάκρυνση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Απομάκρυνση άλγης, η οποία έχει συσσωρευθεί στα τοιχώματα και στον πυθμένα της πισίνας κάτω από την παλαιά επένδυση με Liner.
 • Μικροεπισκευές των τοιχωμάτων και του πυθμένα της πισίνας.
 • Επένδυση της πισίνας με LINER σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη.
 • Εφαρμογή λευκού αντιολισθητικού υλικού στα σκαλοπάτια εισόδου της πισίνας ή στα σκαλοπάτια Ρωμαϊκού τύπου.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΕ LINER

 • Εκκένωση του νερού της πισίνας, παρόλο που σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή της.
 • Επισκευές σημαντικών ατελειών (π.χ. ρωγμές) στους τοίχους και στον πυθμένα της πισίνας που γίνονται εμφανείς μετά την απομάκρυνση της παλαιάς επένδυσης με Liner.
 • Κόστος για νέα faceplates, αποχετευτικούς αγωγούς, επιστροφές και φωτισμό πισίνας. Αυτά χρεώνονται επιπρόσθετα, όπου αυτό απαιτείται.
 • Κόστος νερού για γέμισμα της πισίνας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επένδυσης με Liner. Ωστόσο, αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε εμείς για σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή χρειάζεστε να σας δώσουμε προσφορά, παρακαλώ ρωτήστε μας. Λόγω των πολλών παραλλαγών στο μέγεθος, σχήμα και βάθος της πισίνας, είμαστε σίγουροι ότι θα χρειαστεί εκ μέρους μας μια επί τόπου επίσκεψη του χώρου σας πριν την τελική προσφορά.

* Η δεκαετής εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής υπόκειται στους παρακάτω περιορισμούς συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: τη σωστή χρήση ποιοτικών χημικών συσκευασμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, διατήρηση της σωστής στάθμης του νερού καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της πισίνας, αποφυγή υπερβολικής χρήσης αντιηλιακών από τους λουόμενους, αποφυγή ισχυρών καθαριστικών με διαβρωτική δράση, φθορά από απροσεξία η επι σκοπόν στην επένδυση, κακή χρήση, θεομηνεία κλπ. Λεπτομερείς επεξηγήσειςπαρέχονται  κατόπιν αιτήσεως σας.

Payment Methods