wdcheader.jpeg
Φωτογραφίες Εγκατάστασης
Μαρτυρίες

Γειά σας Λόϊτ και Νταν, θα θέλαμε απλώς να αναφέρουμε ότι το κάλυμμα της πισίνας δούλεψε πολύ καλά τους χειμερινούς μήνες και καταφέραμε να εξοικονομήσουμε τόσο σε ηλεκτρισμό όσο και σε χημικά είδη καθαρισμού πισίνας κατά τους χειμερινούς μήνες.

Αχιλλέας Οικονομίδης, Άγιος Θεόδωρος, Λεμεσός

Σας ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, το κάλυμμα μου αρέσει πάρα πολύ, φαίνεται υπέροχο και μπορώ να διακρίνω ακόμα και από τις φωτογραφίες ότι η ποιότητα του καλύμματος είναι πολύ καλή!. Ευχαριστώ και πάλι για μια σπουδαία εργασία, θα σας συστήσω και σε άλλους.

Yana Vasilieva, Τάλα, Πάφος

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που εγκαταστείσατε στην πισίνα μας το χειμερινό κάλυμμα προστασίας από ακαθαρσίες. Η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα και επαγγελματικά, κάτι που σπάνια βρίσκει κανείς στις μέρες μας. Χθες ανακάλυψα με χαρά το καλύτερο στοιχείο του καλύμματος: έβρεχε καταρακτωδώς  και όμως δεν έμεινε νερό της βροχής πάνω στο κάλυμμα – ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ευχαρίστως θα σύστηνα την εταιρεία αυτή σε οποιονδήποτε ψάχνει επαγγελματική και γρήγορη δουλειά χωρίς βρωμιές και ακαθαρσίες.

Σόλωνας και Πωλίνα Χριστοφόρου, Αγία Φύλαξη, Λεμεσός

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία σας για μιά πολύ επαγγελματική εργασία. Επιλέξαμε ένα από τα χειμερινά σας καλύμματα πισίνας, το οποίο εγκατέστησαν οι Dan και Brian σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Η εξυπηρέτηση και οι συμβουλές που λαμβάναμε ήταν πρώτης τάξεως καθ’όλη τη διαδικασία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το κάλυμμα πισίνας Απόλλωνας με μικρο-πλέγμα. Δεν θα διστάζαμε καθόλου να συστήναμε την εταιρεία σας σε όποιονδήποτε.

Tom and Gina Cardall, Mazotos, Larnaca

Απλά θα ήθελα να πω ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” γι’ αυτή την θαυμάσια εργασία εγκατάστασης καλύμματος πισίνας. Κάνατε ακριβώς ότι σας ζητήσαμε στο ανάλογο χρονικό πλαίσιο. Πόσο αναζωογονητικό είναι να συνεργάζεσαι με μια εταιρεία που κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται. Ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί σε σχέση με το προϊόν σας και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι από την εργασία σας.

John and Carilyn Telford, Πισσούρι, Λεμεσός

Διαβάστε όλες τις Μαρτυρίες

ΣΚΟΠΟΣ: Παρά την ονομασία του, το χειμερινό κάλυμμα προστασίας της πισίνας από ακαθαρσίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου με σκοπό να κρατήσει μακριά από την πισίνα σας φύλλα, βρωμιές και ακαθαρσίες. Το χειμερινό κάλυμμα προστασίας από ακαθαρσίες όχι μόνο κρατά την πισίνα σας καθαρή, αλλά μπορεί επιπρόσθετα να κάνει τα ακόλουθα:

  • Σας επιτρέπει να κλείσετε την πισίνα σας κατά τους χειμερινούς μήνες, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά σε ηλεκτρισμό, χημικά είδη καθαρισμού της πισίνας και για αντικατάσταση μικροεξαρτημάτων της πισίνας. Για πολλούς πελάτες το κόστος του καλύμματος καλύπτεται από την εξοικονόμηση χρημάτων κατά το πρώτο έτος.
  • να μειώσει την εξάτμιση του νερού της πισίνας μέχρι 85%. Όσο λιγότερη ποσότητα νερού χαθεί από την εξάτμιση του νερού, τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε  διότι δεν θα χρειάζεται να γεμίζετε την πισίνα σας μέχρι επάνω με νερό.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ: Τα περισσότερα χειμερινά καλύμματα προστασίας από ακαθαρσίες είναι κατασκευασμένα από μια συμπαγή μεμβράνη πολυβινυλοχλωριδίου. Το βασικό μειονέκτημα συμπαγών καλυμμάτων είναι ότι το νερό της βροχής μαζεύεται πάνω στο κάλυμμα, προκαλώντας σοβαρό κίνδυνο για μικρά παιδιά. Αυτό το νερό μένει στάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι εγκλωβίζονται μέσα στο νερό φύλλα και ακαθαρσίες. Όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύονται κουνούπια και βατράχια.

ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ «AΠΟΛΛΩΝ» ΚΑΙ «AΦΡΟΔΙΤΗ» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ: Είναι γρήγορα και εύκολα στη χρήση τους, αισθητικά όμορφα και μπορούν να αντέξουν τη δριμύτητα ενός βαριού κλίματος όπως αυτού της Κύπρου.

Επίσης:

  • Τα χειμερινά μας καλύμματα Απόλλων και Αφροδίτη κατασκευάζονται κατά παραγγελία ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σχήμα ή μέγεθος πισίνας. Εφαρμόζουμε το κάλυμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζει γύρω από καμπυλώσεις, σκαλοπάτια και ανοξείδωτες σκάλες πισίνας. Τα καλύμματα διπλώνουν γύρω από την πισίνα 30 εκατ. (περίπου).
  • Το πιο σημαντικό είναι ότι τα καλύμματά μας φτιάχνονται από προσεκτικά μπλεγμένο πλέγμα πολυαιθυλενίου. Το πλέγμα πολυαιθυλενίου επιτρέπει στο νερό της βροχής (το οποίο είναι απαλό και διαυγές) να φιλτράρεται μέσα από το κάλυμμα … και μέσα στην πισίνα. Τα φύλλα και οι ακαθαρσίες στην επιφάνεια του καλύμματος ξεραίνονται και απομακρύνονται με τον αέρα.
  • Τα βασικό μας κάλυμμα ονομάζεται Αφροδίτη και είναι κατάλληλο για πισίνες του μεγέθους των 9×4,5 μέτρων. Σε καλύμματα μεγαλύτερου μεγέθους μπορούν να προσθεθούν μεμβρανώδες λουριά κατά μήκος και πλάτος του καλύμματος για περισσότερη δύναμη. Τέτοιου είδους καλύμματα είναι τα καλύμματά μας Απόλλων.
  • Ανοξείδωτοι γάντζοι τεντώματος κρατούν το κάλυμμα στη θέση του σε απόσταση περίπου 1,2 – 1,5 μέτρων. Οι γάντζοι αυτοί σας επιτρέπουν να τεντώνετε κατά διαστήματα τα λουριά του καλύμματος, έτσι ώστε αυτό να παραμένει τεντωμένο.
  • Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων: Μπεζ, Πράσινο, Μπλε και (σύντομα) Γκρίζο.
  • Τα καλύμματα Απόλλων και Αφροδίτη σας προσφέρονται μαζί με μια ΔΩΡΕΑΝ τσάντα αποθήκευσης.
  • Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η εγκατάσταση υψηλής ποιότητας (βλέπε βίντεο πιο κάτω) συμπαριλαμβάνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

…παρά την άριστη ποιότητα τους, τα δικά μας χειμερινά καλύμματα προστασίας από ακαθαρσίες παραμένουν πολύ προσιτά όσο αφορά τις τιμές τους. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα χειμερινά μας καλύμματα προστασίας από ακαθαρσίες προσφέρονται με 3 εγγύηση υπό όρους.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε χειμερινά καλύμματα σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Παρακαλώ  ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

Payment Methods