safety-nets.jpg

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας είναι ένας λειτουργικός και ασφαλής τρόπος προστασίας, τον οποίο προτιμούν πολλοί γονείς. Πρόκειται για ένα ειδικά κατασκευασμένο δίχτυ, του οποίου το τελικό σχήμα προσαρμόζεται επιτόπου στο σχήμα της πισίνας σας. Το δίχτυ στερεώνεται περιμετρικά της πισίνας με γάντζους και κλιπ και έπειτα εξασκείται πίεση στο δίχτυ ώστε αυτό να τεντωθεί.

Οι τρύπες στο πλέγμα είναι μοναδικά φτιαγμένες έτσι ώστε να είναι πολύ μικρές για να περάσει το κεφάλι ενός παιδιού από μέσα τους και πολύ μεγάλες για να πατήσει ένα παιδί πάνω τους ή να παίξει πάνω σ’ αυτές. Και επειδή το δίχτυ είναι στερεωμένο στην επιφάνεια της πισίνας δεν μπορούν τα παιδιά να περάσουν κάτω από το δίχτυ. Έτσι έχουμε μία ασφαλή μέθοδο προστασίας – μία μέθοδο προστασίας, η οποία εμποδίζει μικρά παιδιά να εισέλθουν στην πισίνα. Ένας ενήλικας μπορεί να μετακινήσει το δίχτυ από την πισίνα, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό δεν μπορεί να γίνει από ένα παιδί κάτω των 12 ετών.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Το δίχτυ έχει στη μέση ένα Σύστημα Κεντρικού Τεντώματος (ΣΚΤ). Χρησιμοποιώντας το σε συνδυασμό με μια τροχαλία και δύο γραμμές ελέγχου λειτουργίας, το ΣΚΤ επιτρέπει την απελευθέρωση της πίεσης πριν το μετακινήσετε για να κολυμπήσετε –  και την επαναφορά της αφού τοποθετήσετε και πάλι το δίχτυ στην πισίνα.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ;

  • Είναι χρώματος μπλε για να είναι αισθητικά όμορφο και να ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον της πισίνας.
  • Το δίχτυ μπορεί να αφαιρεθεί από μια πισίνα μετρίων διαστάσεων σε διάστημα 3-4 λεπτών και να επανατοποθετηθεί σε 5-7 λεπτά, δηλαδή σε πολύ λιγότερο χρόνο από τα 20-30 λεπτά που είναι απαραίτητα για κάθε πράξη με το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας.
  • Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας δεν παρεμποδίζει τη θέα προς την πισίνα σας με τον τρόπο που γίνεται με το προστατευτικό κάλυμμα πισίνας … και επίσης επιτρέπει στις ζεστές ακτίνες του ήλιου να το διαπερνούν.

ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ ΠΙΣΙΝΑΣ>; Απαιτείται πάνω απ’ όλα πειθαρχία για να λειτουργήσει σωστά το δίχτυ προστασίαςτης πισίνας ως προϊόν προστασίας. Για το λόγο αυτό μετά το κολύμπι πρέπει το δίχτυ να επανατοποθετείτε και πάλι στην πισίνα… ασχέτως αν σκοπεύετε να ξαναχρησιμοποιήσετε την πισίνα ύστερα από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΧΤΥΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ; Η εγκατάσταση συμπεριλαμβάνει δίχτυ, ΣΚΤ, γραμμές ελέγχου λειτουργίας, τροχαλία, κύλινδρο περιτύλιξης, γάντζους και κλιπ, εξειδικευμένο προσωπικό (συνήθως 15-20 άτομα-ώρες) και ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τα προστατευτικό δίχτυ πισίνας που σας προσφέρουμε είναι μοναδικό όσον αφορά το σχεδιασμό του προϊόντος, τις λεπτομέρειες κατασκευής και την ποιότητα των εξαρτημάτων από τα οποία αποτελείται. Κατ΄ακρίβεια είναι τόσο καλό, ώστε είναι κατοχυρωμένο με το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας. Περαιτέρω είναι τόσο καλό,αφού έχουν πουληθεί εκατοντάδες χιλιάδες τέτοια προϊόντα σε διάστημα πολλών ετών,χωρίς να έχει καταγραφεί οποιοδήποτε περιστατικό θανάτου.

Τα επιτυχή ποιοτικά προϊόντα οδηγούν αναπόφευκτα και στη δημιουργία φθηνών απομιμήσεων. Το προστατευτικό δίχτυ πισίνας δεν αποτελεί εξαίρεση σ΄αυτό. Οι πιο επιτήδιοι κατασκευαστές μπαίνουν σε δράση, αλλάζουν το σχεδιασμό του ΣΚΤ, μειώνουν την ποιότητα των προϊόντων … και έπειτα πλασάρουν το τελικό αποτέλεσμα σαν «σχεδόν πανομοιότυπο”. Υπάρχουν πολλά είδη στην αγορά αμφισβητούμενης προέλευσης. Έτσι εάν κάποιο άλλο είδος φαίνεται όμοιο με το δικό μας δίχτυ – ή ακόμα και αν ο πωλητής σας διαβεβαιώνει ότι είναι ίδιο – με μεγάλη πιθανότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ! Όταν γίνει η εγκατάσταση ενός προϊόντος κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιώντας φθηνό, μη εξειδικευμένο προσωπικό, υπάρχει θέμα και με την λειτουργικότητα του προϊόντος, η οποία τίθεται υπό αμφισβήτηση. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε πιο κάτω κατάλογο με 5 σημεία για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε το δικό μας προστατευτικό δίχτυ πισίνας από πιθανόν επικίνδυνες ‘απομιμήσεις’:

  • Ο σπάγγος που χρησιμοποιείται  για την κατασκευή του δικού μας προστατευτικού προϊόντος είναι από πολυαιθυλένιο, το οποίο έχει συρρικνωθεί προηγουμένως και το οποίο είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Το πιο σημαντικό είναι ότι αποτελείται από δεκάκλωνο πυρήνα από λεπτό νάυλον νήμα.  Όλοι γνωρίζουμε πόσο απίστευτα δυνατό είναι το νάυλον … και είναι ο πυρήνας αυτός από νάυλον που δίνει στο σπάγγο – και κατά συνέπεια και στο προστατευτικό μας δίχτυ – τη δύναμη και ανθεκτικότητά του.
  • Ίσως να σας φανεί απίστευτο αλλά τα προστατευτικά δίχτυα κατώτερης ποιότητας δεν έχουν πυρήνα από νάυλον. Η μπλε θήκη είναι εντελώς άδεια! Όταν θα έρθουμε να εξετάσουμε την πισίνα σας παρακαλώ ζητήστε να σας δείξουμε το σπάγγο του δικού μας προϊόντος με τον δεκάκλωνο πυρήνα από λεπτό νάυλον νήμα καθώς επίσης και αυτόν ενός προϊόντος κατώτερης ποιότητας.
  • Αφού εφαρμόσουμε περιμετρικάτο δίχτυ ώστε να ταιριάζει στην πισίνα σας, στη συνέχεια ξοδεύουμε αρκετές ώρες ενισχύοντας και δένοντας περιμετρικά το δίχτυ με ακόμα δύο «σειρές” από σπάγγους. Αυτό σημαίνει ότι η εξωτερική πλευρά του προϊόντος μας έχει τριπλό πάχος, έτσι ώστε να είναι και τριπλά δυνατή. Καντε λοιπόν εσείς τη σύγκριση του πιο πάνω με την μονή σειρά που έχουν τα δίχτυα κατώτερης ποιότητας.
  • Λόγω του ότι το ΣΚΤ έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν μπορεί να αντιγραφεί, τα προστατευτικά δίχτυα κατώτερης ποιότητας χρησιμοποιούν στο μέσο τους κάποιες αναπληρωματικές συσκευές τεντώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην τεντώνεται αρκετά το δίχτυ. Έχουμε δει δίχτυα κατώτερης ποιότητας όπου ένα μικρό παιδάκι κατάφερε να μετακινήσει το δίχτυ από τους γάντζους με μηδαμινή ή καθόλου προσπάθεια. Επίσης έχουμε δει δίχτυα που είναι τόσο λίγο τεντωμένα ώστε χρειάζεται ένα πλαστικό εξάρτημα στο μέσο του ΣΚΤ για να τα κρατάει έξω από το νερό!
  • Σε αντίθεση με το δικό μας προστατευτικό δίχτυ πισίνας, το προστατευτικό δίχτυ πισίνας κατώτερης ποιότητας δεν προσφέρεται με τη συσκευή περιτύλιξης ώστε να διπλώνεται το δίχτυ όταν το απομακρύνετε από την πισίνα για να κολυμπήσετε.
  • Τιμή. Εάν η προσφορά που σας δόθηκε σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε πιθανότατα και να είναι. Στη ζωή παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι ένα θέμα, το οποίο δεν αφήνει περιθώρια διαπραγμάτευσης όσο αφορά την ποιότητα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Τα δικά μας προστατευτικά δίχτυα πισίνας είναι τα καλύτερα στην αγορά. Βασίζουμε το καλό μας όνομα  στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και στην πολύψηλή ποιότητα στην εγκατάσταση. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες εγκατάστασης του προστατευτικού δικτυού στα αριστερά.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Τα προστατευτικά μας δίχτυα πισίνας προσφέρονται με πενταετή εγγύηση (υπό όρους).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: Ευχαρίστως αποστέλλουμε τις δικές σας παραγγελίες προστατευτικού διχτυού πισίνας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Παρακαλώ ζητήστε να σας δώσουμε τιμές.

Payment Methods